ZALJUBLJENI I NERAZDVOJNI

Romantika u Italiji: Monica Bellucci i Tim Burton uživali u izlasku, pali su i poljupci

Glumica i redatelj u vezi su od kraja 2022. godine, a čak se i šuškalo da su se i zaručili. U svakom slučaju, sretno su zaljubljeni i ne skrivaju se (više) od javnosti.

Dok se njezin bivši suprug Vincent Cassel s kojim je bila u braku 16 godina šepuri s mladom brazilskom manekenkom Narah Baptistom, koja mnoge podsjeća na njegovu drugu suprugu Tinu Kunakey, glumica Monica Bellucci ljubav je pronašla s britanskim redateljem Timom Burtonom. Iako se mnogi pitaju što je Talijanka, koja godinama slovi za najljepšu na svijetu, pronašla u osebujnom Burtonu, ona u novoj ljubavi zaista uživa. A i da se, sudeći po Casselu, zaključiti da e voli klasične ljepotane već očito tipove jake osobnosti, a Tim Burton bez sumnje je takav.

image

Par često boravi u njezinoj rodnoj Italiji

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Par je ovih dana viđen u Italiji u Calcati, drevnom srednjovjekovnom selu koje je izgrađeno na stijenama iznad kanjona, 50 kilometara od Rima. Radi se o iseljenom selu koje je postalo umjetnička komuna, a u koje se par uputio na dejt. Naime, Monica i Tim tamo su ručalu u restoranu Terrazza sul Treja gdje su, ne mareći za goste, razmjenjivali nježnosti.

image

Par se više ne skriva

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iako su zajedno od kraja 2022., glumica je vezu potvrdila tek u lipnju 2023. kada je kratko poručila kako joj je prije svega drago što je upoznala tog osebujnog redatelja.

"To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu. Znam tog čovjeka, volim ga, a sada ga idem upoznati kao redatelja. Počinje još jedna avantura‘‘, poručila je tada referirajući se na film "Beeltejuice 2" koji je trenutno u postprodukciji, a izlazak se očekuje krajem godine.

Tim Burton poznat je po otkačenim filmovima u kojima je između ostalih redovito igrala njegova dugogodišnja životna partnerica, britanska glumica Helena Bonham Carter, a sada će je očito zamijeniti Monica Bellucci.

Linker
22. travanj 2024 21:13