CHRISTOPHER WILLARD/ABC/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Veliki gubitak

Tragedija je zadesila glumicu iz ‘Uvoda u anatomiju‘: ‘Imala sam dvije minute da spasim djecu‘

Fotografije koje pokazuju što je sve izgubila u požaru potresle su i njezine pratitelje koji su ostavili poruke podrške u komentarima.

Fotografije koje pokazuju što je sve izgubila u požaru potresle su i njezine pratitelje koji su ostavili poruke podrške u komentarima.

Tragedija je zadesila glumicu koju poznajemo iz serije "Uvod u anatomiju". Caterina Scorsone objavila je dugu objavu na Instagramu i podijelila fotografije njezinog uništenog doma koji je nastradao u požaru. Podijelila je i fotografije svojih ljubimaca koje je nažalost izgubila u ovoj nesreći - "i dalje se nosimo s tim gubitkom", napisala je glumica i istaknula koliko je zahvalna što su ona i djeca uspjeli na vrijeme pobjeći vatrenoj stihiji.

"Prije nekoliko mjeseci moja kuća je izgorjela. Dok sam spremala djecu za krevet, dim se pojavio, a kada sam pogledala prema donjem katu velika količina crnog dima već je ispunila kuću.

Jedna stvar koju treba znati o požaru: dogodi se jako brzo. Imala sam oko dvije minute za izvući troje djece iz kuće, a pobjegli smo s manje nego s cipelama na nogama. Ali izašli smo na čemu sam itekako zahvalna. Srce mi se slomilo, jer smo izgubili četiri naša ljubimca. Još uvijek prihvaćamo taj gubitak no sretni smo što smo imali priliku voljeti ih.", napisala je glumica i nadodala da ovo nije objava o požaru već o zajednici te se zahvalila vatrogascima, susjedima i svima koji su uskočili u pomoć.

image
JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Glumica s kanadskim korijenima je u slavnoj medicinskoj seriji utjelovila lik Amelie Shepherd. S bivšim suprugom Robom Gilesuckyjem od kojeg se razvela nakon gotovo 11 godina braka dijeli tri kćeri: Elizu (10), Palomu Michaelu (6) i Arwen Lucindu (3) koje su se u trenutku nesreće nalazile s njom u domu.

Linker
29. travanj 2024 00:28