Postaje punoljetna

Suri Cruise na životnoj prekretnici: Ostaje bez izdašne alimentacije i na pragu je velikih promjena

Kći bivših supružnika Katie Holmes i Toma Cruisa, kojeg nije vidjela 12 godina, živi daleko od javnosti, obožava glazbu i pjevanje, a želja joj je upisati studij modnog dizajna.

Nekada najslađa i najpopularnija svjetska beba Suri Cruise postaje punoljetna. Veliki je to događaj za nju i njezinu mamu, glumicu Katie Holmes koja će svojoj jedinici bez sumnja prirediti nezaboravno slavlje povodom ulaska u svijet odraslih. No, s njezinim 18. rođendanom, kojeg navršava 18. travnja, puno toga će se promijeniti u životu ove tinejdžerice. Osim što će ove godine moći glasati, ostat će i bez zavidne alimentacije koju plaća njezin tata, slavni holivudski glumac Tom Cruise.

image

Suri obožava modu i pjevanje kao i njezina mama

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Lijepa tinejdžerica prerasla je mamu

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Katie i Tom naime, službeno su se razveli 2012., njoj je pripalo potpuno skrbništvo nad Suri, a on se obavezao plaćati godišnju alimentaciju od vrtoglavih 400 tisuća dolara sve do njezine osamnaeste godine. Ostali dogovori između bivših supružnika nisu poznati, osim da od rastave Tom Cruise malo ili nikako nije viđao svoju kćer.

image

Bila je to nekada velika ljubav tate i kćeri

SHUTTERSTOCK
image

Tom Cruise je Suri brzo nakon rođenje učlanio i Scijentološku crkvu

SHUTTERSTOCK

Zapravo sa Suri je posljednji put snimljen dok je još bio u braku s njezinom mamom, a svima je čudno da se tako lako odrekao djevojčice koja mu je bez sumnje ukrala srce. Suri je njegovo jedino biološko dijete, ima još 31-godišnju Isabelle i 29-godišnjeg Conora koje je posvojio s bivšom suprugom Nicole Kidman. Iako su već odrasli i vode svoj život, s njima ima bliski odnos pa je zaista nevjerojatno da je propustio odrastanje svoje najmlađe miljenice.

image

Sa šest mjeseci bila je na naslovnici Vanity Faira

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

Najveći spor između Katie Holmes i Toma Cruisea bilo je njegovo slijepo vjerovanje kontroverznoj Scijentološkoj crkvi koja koristi razne metode prisile kako bi od svoje sljedbe izvukla novac. Kada je Katie iz prve ruke vidjela o kakvoj se sumnjivoj družbi radi, svim silama se trudila zaštiti kćer od crkve u koju ju je Cruise upisao od rođenja. Kap koja je prelila čašu navodno bilo kada je Tom Cruise bez nje trebao s malenom Suri otići na šestotjedno krstarenje u organizaciji crkve.

Nakon razvoda Tom Cruise potvrdio je da njegova kći više nije član Scijentološke crkve.

‘‘Nema potrebe moju kćer braniti od moje vjere‘‘, komentirao je tada. No, njegova vjera nalaže da njihovi štovatelji prekinu kontakte s osobama koje su napustile crkvu. Teško je povjerovati da bi Tom Cruise toliko slijepo slušao naputke, ali je činjenica da od tada nikada nije viđen ni s kćeri niti blizu bivše supruge.

image

S mamom na hokejaškoj utakmici

JD IMAGES/SHUTTERSTOCK

Zahvaljujući Katie Holmes, Suri je nakon izuzetno javnog razvoda svojih roditelja, uspjela odrasti daleko od svjetla reflektora i medija, iako je na naslovnici Vanity Faira završila kao šestomjesečna beba. No, glumica je lukavo svoju kćer maknula iz centra pažnje, nikada ju nije vodila na javna događanja i svoje premijere već se trudi svim snagama da odrasta kao i svi njezini vršnjaci.

‘‘Najvažniji zadatak kao roditelja bilo mi je da ju zaštitim od javnosti kojoj je bila izložena od rođenja. Zahvalna sam što sam baš njezina mama jer je Suri zaista nevjerojatna osoba‘‘, kazala je nedavno Katie Holmes.

image

Rijetki zajednički izlasci

KRISTINA BUMPHREY/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Kao mala Suri je plesala balet, a posljednjih godina obožava glazbu i pjevanje. Njezin glas može se čuti u filmovima koje je režirala njezina mama: ‘‘Alone Together‘‘ iz 2022. i ‘‘Rare Objects‘‘ iz 2023.

Kada se ponosna mama pohvalila suradnjom s kćeri, svi su oduševljeno komentirali kako Suri ima prekrasan glas i da bi bilo divno kada bi snimila vlastiti jazz album.

Navodno je zaljubljena i u modu, želja joj je bila studirati nešto s tom tematikom. S mamom živi u New Yorku, a navodno je aplicirala na razne fakultete širom zemlje, no očito da još ne zna gdje bi se upisala pa se čini da je uzela slobodnu godinu. Na veselje Katie Holmes kojoj će se sigurno biti teško odvojiti od svoje jedinice.

Linker
17. travanj 2024 20:03