Odmor na Floridi

Ruska ljepotica na koju je oko bacio i Tom Cruise plijenila pažnju na plaži u Miamiju

Holivudski glumac i bivša supruga ruskog oligarha upoznali su se u Londonu, a u veljači su zajedno stigli i na dobrotvornu večeru čiji je domaćin bio princ William.

Kakav je ljubavni status veze između holivudskog superstara, 61-godišnjeg glumca Tom Cruise i ruske ljepotice Elsine Khairove, 36-godišnje državljanke Velike Britanije s londonskom adresom, znaju samo njih dvoje. Jer u pet mjeseci mediji su ih tri puta spajali i razdvajali, a da među njima ima vatre potvrđuju Cruiseovi česti posjeti Londonu i to ne samo zbog snimanja.

Bivša supruga oligarha Dmitrija Tsetkova, koji se obogatio trgovinom dijamantima, pripadnica je londonskog visokog društva i zbrinuta je za tri života, jer ju je bivši suprug nakon razvoda namirio sa 150 milijuna funta.

image

Sunčani dan iskoristila je za uživanje u morskim radostima

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovih dana Elsina je viđena u Miamiju na Floridi, kako uživa na pješčanoj plaži i pažljivo čita poruke na zaslonu svog pametnog telefona. Kupače je zadivilia linijom i osunčanim tenom, a užitak odmora nisu joj pokvarili niti paparazzi koji su pratili svaki njezin korak. Elsina Khairova s Tomom Cruiseom je prvi put viđena potkraj lanjske godine u Londonu, a u veljači su zajedno stigli na dobrotvornu gala večeru u londonskom hotelu Raffles, čiji je domaćin bio princ William. Tom prilikom je, prema insajderskim glasinama, glumac prenoćio u domu svoje drage u neposrednoj blizini Hyde parka, gdje čuva svoju kolekciju dizajnerskih torbi, čija se vrijednost procijenjuje na milijun funti.

image

Elsina Khairova na odmoru u Miamiju

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A biviši suprug je nakon što se svjetskim medijima pronijela vijest o romansi njegove bivše s Cruiseom, otkrio kako je Elsina dok su njih dvoje bili u braku, potrošila čak 10 milijuna funti na odjeću i još dva milijuna funti na torbice.

"Bez obzira s kim je, Tom Cruise ili bilo tri drugi, trebao bi biti svjestan da Elsina voli fine stvari, pa bi dotični oči i novčanik trebao držati širom otvorenima", kazao je tada ruski oligarh Tsetkov.

Linker
15. travanj 2024 21:12