Živjeli mladenci!

Rade Šerbedžija kćer Ninu dopratio do oltara, svadbeno slavlje u Novom Sadu traje već danima

U ovim trenucima, Novim Sadom zavladalo je slavlje i veselje dok se obitelj Šerbedžija, uz mnoštvo dragih prijatelja, okuplja kako bi proslavila jedan iznimno sretan događaj.

Rade Šerbedžija (76), naša glumačka legenda, i njegova supruga Lenka Udovički (56), ugledna kazališna redateljica, slave vjenčanje svoje najstarije kćeri Nine, piše 24 sata. U ovom svečanom činu, Nina je s ljubavlju i vjernošću izrekla zavjete svom dugogodišnjem partneru Filipu.

U gradu se stvorila prava slavljenička atmosfera dok se sve više svatova okuplja u Novom Sadu kako bi sudjelovali u proslavi. Sreća i uzbuđenje bili su očiti na licima mladenaca, a Ninu je do oltara dopratio otac Rade, držeći je čvrsto za ruku.

image
PROFIMEDIA

Nina je bila prekrasna u raskošnoj vjenčanici s dugim velom, a osmijeh joj je krasio lice. Svi članovi obitelji Šerbedžija su iznimno ponosni na Ninu i Filipa dok stupaju u bračnu zajednicu, a svaki trenutak njihove svadbe ispunjen je ljubavlju, radosti i podrškom.

Inače, 31-godišnja Nina poput svojih roditelja pliva u umjetničkim vodama. Okušala se u glumi, ali više od glume zanimaju je režija, produkcija te teorijski aspekti filmske i kazališne umjetnosti. Njezin 37-godišnji suprug Filip iz Kragujevca također je glumac, a upoznali su se upravo kroz posao. "Neki kažu da je glumac, ali on više voli da ga zovu gejmer. To mi je prvi dečko u životu. Prije pet godina na Brijunima je glumio u jednoj predstavi, ali spojili smo se tek lani u prosincu", rekla je Nina za Gloriju 2019. godine kada je na Brijunima došla na proslavu očevog 73. rođendana.

image
LUCIJA OCKO CROPIX

Podsjetimo, Rade i Lenka su se upoznali davne 1990. godine u Subotici, a od tada su zajedno gradili sretan i ispunjen život. Rade je već imao sina Danila i kćer Luciju iz prvog braka, a s Lenkom je dobio tri predivne kćeri - Ninu, Vanju i Milicu. Rade i Lenka su cijenjeni i voljeni ne samo zbog svojih iznimnih umjetničkih dostignuća, već i zbog svoje snage kao obitelj. Kroz svoj dugogodišnji brak, Rade i Lenka su bili izvanredni uzori ljubavi, poštovanja i predanosti. Sigurno su prenijeli te vrijednosti na svoju kćer Ninu i otkrili joj tajnu za skladan i ispunjen brak.

.

Linker
15. travanj 2024 13:15