BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
netipična svadba

Slavna glumica otkrila kako vjenčanje sprema u "najseksi gradu na svijetu"

Američka glumica Christina Hendricks prije nekoliko mjeseci zaručila se za filmskog snimatelja Georgea Bianchinija. To će joj biti drugi brak, no sada je sigurna kako je pronašla ljubav svog života.

Američka glumica Christina Hendricks prije nekoliko mjeseci zaručila se za filmskog snimatelja Georgea Bianchinija. To će joj biti drugi brak, no sada je sigurna kako je pronašla ljubav svog života.

Slavna američka glumica Christina Hendricks i filmski snimatelj George Bianchini otkrili su spremaju svadbu u po njihovom mišljenju najljepšem američkom gradu.

"Vjenčanje je proslava ljubavi, a naš izbor je pao na New Orleans, grad u kojem sam provela mnogo vremena u više navrata i svaki put se oduševila njegovom kuhinjom, arhitekturom, glazbom i duhom... Zapravo ne poznajem grad koji je vibrantniji i više seksi od New Orleansa", ispričala je 48-godišnja Christina Hendricks, koja se proslavila ulogom fatalne tajnice Joan Harris u popularnom televizijskom serijalu "Momci s Madisona", a trenutačno je gledamo u povijesnom serijalu "The Buccaneers" koji se prikazuje na kanalu Apple TV+.

Njezino drugo vjenčanje, sigurna je, neće biti tipično baš kao što to nisu bile niti zaruke s 54-godišnjim snimateljem kojeg je upoznala na setu serijala "Good Girls", a prohodali su potkraj 2020.

image

Christina Hendricks i George Bianchini zajedno su došli na otvorenje izložbe u Muzeju suvremene umjetnosti u Los Angelesu lani

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Razmišljali smo kako da formaliziramo svoju vezu prije braka i odlučili smo se za zaruke: prvo je George proljetos zaprosio mene, a nakon šest dana zaprosila sam i ja njega. Jedan drugom smo se tada obećali do kraja života i baš je bilo nepretenciozno, te vrlo romantično. Sigurna sam da je George osoba s kojom ću se radovati svakom novom danu do kraja svog života, jer imamo sličan smisao za humor, vesele nas iste stvari, a kad god me pogleda osjećam se poželjno i voljeno", govori Christina Hendricks.

image

George Bianchini je zaprosio Christinu, pa je nekoliko dana kasnije i ona njega zaprosila

MONICA SCHIPPER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Iza glumice je propali brak s kolegom Geoffreyjem Arendom, od kojeg se 2019. razvela nakon deset godina braka i dvanaest godine veze.

"Zauvijek ostajemo zahvalni na svemu što smo zajedno proživjeli i vremenu koje smo proveli s naša dva prekrasna psa. Ali sad je došlo vrijeme da krenemo dalje svatko svojim putem", napisala je Christina Hendricks u svojoj službenoj izjavi povodom kraja ljubavi s Geoffreyjem Arendom s kojim se unaprijed dogovorila da želi brak bez djece.

image

George Bianchini i Christina Hendricks na gala zabavi zaklade
Eltona Johna povodom dodjele Oscara u ožujku ove godine

EARL GIBSON III/SHUTTERSTOCK

"Bez obzira na to što mnogi smatraju da to nije dovoljno za ispunjen život bračnih partnera, Geoffrey i ja smo uvjereni u suprotno. Jutros sam se primjerice probudila, čula dobru glazbu i osjetila miris hrane. Spustila sam se u kuhinju i ugledala svog supruga s kuhinjskom pregačom kako sprema doručak, dok psić pored njega grize svoju kost. Za mene je to bio trenutak savršenstva i potpune ispunjenosti. To je ono što želim i zbog čega sam jako, jako sretna", izjavila je Hendricks.

Linker
26. travanj 2024 07:21