SHUTTERSTOCK EDITORIAL
neka rastu zajedno

Bon Jovi otkrio mali detalj o svadbi svog sina i slavne glumice

Glazbenik je proglašen osobom godine od strane organizacije MusiCares, a netom prije preuzimanja nagrade otkrio je hoće li nastupiti na svadbi mladog para.

Glazbenik je proglašen osobom godine od strane organizacije MusiCares, a netom prije preuzimanja nagrade otkrio je hoće li nastupiti na svadbi mladog para.

Jon Bon Jovi, američki je pjevač, skladatelj, tekstopisac i glumac najpoznatiji po tome što je 1983. osnovao bend Bon Jovi, koji je ostvario značajan utjecaj na rock sceni. Legendarni roker sada je dobio i priznanje za svoj doprinos u području glazbe i filantropije. Naime, MusiCares, organizacija Recording Academyja koja prikuplja sredstva za pomoć glazbenicima sa zdravstvenim i drugim potrebama, izabrao je 61-godišnjaka za ovogodišnju osobu godine. Netom prije prihvaćanja nagrade, rock ikona kratko se osvrnula na svadbu svog sina, Jakea Bongiovija i glumice Millie Bobby Brown. Kako piše magazin People, na pitanje hoće li nastupiti na svadbi para, glazbenik je odgovorio: "Da, naravno".

image

Jake Bongiovi i Millie Bobby Brown zaručili su se 2023. godine

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Mladi Bongiovi, koji je jedno od četvero djece popularnog glazbenika, i njegova godinu dana mlađa, sada 19-godišnja, zaručnica iznenadili su svijet u travnju 2023. godine objavom zaruka. Par je inače vezu otkrio u lipnju 2021. godine, kada su snimljeni kako se drže za ruke tijekom šetnje u New Yorku. Millie je slavu stekla igrajući u Netflixovoj hit seriji "Stranger Things", a čini se da se Jake, sudeći po opisu njegovog Instagram profila, također namjerava okušati u glumačkim vodama. Iako je Millie jednom prilikom rekla kako ne želi da joj svekar pjeva na svadbi jer mu "treba odmora", izgleda da Bon Joviju to ipak ne predstavlja nikakav problem i jedva čeka podržati mladi par.

image

Bon Jovi i Dorothea Hurley 2017. godine

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Njegov odgovor na pitanje o svadbi zapravo i nije previše šokantan. Već je dobro poznata stvar da glazbenik i njegova supruga, 61-godišnja Dorothea Hurley, podržavaju zaruke svojeg sina jer su i njih dvoje rano započeli svoju ljubavnu vezu. Upoznali su se u srednjoj školi, a vjenčali u tajnosti 1989. godine u Las Vegasu, za vrijeme glazbenikove turneje. Svoju vjeru u vječnu ljubav bez obzira na dob rocker je potvrdio i mjesec dana nakon objave zaruka mladog para, za vrijeme gostovanja u radijskoj emisiji Andyja Cohena "Radio Andy" na Sirius XM-u.

"Godine nisu važne, ako nađete pravog partnera rastete zajedno", odgovorio je tada Bon Jovi na Cohenovo pitanje brine li se da je njegov dvadesetogodišnji sin Jake premlad za brak. "Rasti zajedno je mudro. To bi stvarno bio moj savjet. Mislim da su sva moja djeca pronašla ljude s kojima misle da mogu rasti zajedno i svi nam se sviđaju”, nastavio je. Dodao je i kako je Millie "divna" te da su u dobrim odnosima s njenom obitelji.

Linker
26. travanj 2024 13:36