SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Tajna ceremonija

Prsten je na ruci: Glumica je ipak u tajnosti rekla ‘da‘?

Ljubavnu vezu potvrdili su u travnju 2022. godine, a o njihovim zarukama i braku šuška se već neko vrijeme - glumica za sada nije bila spremna potvrditi glasine.

Ljubavnu vezu potvrdili su u travnju 2022. godine, a o njihovim zarukama i braku šuška se već neko vrijeme - glumica za sada nije bila spremna potvrditi glasine.

Ipak, prsten na lijevoj ruci uvjerio je obožavatelje i javnost da su holivudska glumica Anya Taylor-Joy i američki glazbenik Malcolm McRae izrekli sudbonosno "da". Glumicu su snimili paparazzi u rockerskom izdanju, no više pažnje od outfita privukao je prsten na njezinoj ruci.

Nije poznato od kada se par točno viđa - zvijezda filma "Menu" još 2020. godine je kazala da prolazi kroz teški prekid, a tek na Vanity Fair partyju prošle godine službeno je potvrdila da je u vezi s američkim glazbenikom i članom benda More. Zajedno su prvi puta viđeni 2021. U nekoliko navrata mediji su spekulirali o njihovim zarukama, no nikada službeno nisu potvrdili vijesti. Navodno su u tajnosti ozakonili svoju vezu još 2022. godine, a veću ceremoniju planiraju organizirati nakon što glumica završi snimanje filma "Mad Max: Fury Road" koje se odvija u Australiji.

image

Glumica je snimljena u New Yorku, za vrijeme priprema za Met Galu

VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako je poprilično samozatajna kada je ljubavni život u pitanju, u intervjuu za Vogue otkrila je neke detalje o partneru kojeg tada nije željela imenovati. "Neki dan sam rekla partneru da imam ne osobito uzbudljiv hobi, čitanje. Svidjelo mu se. Priznao mi je da je i on isti tip. Što da vam kažem? Napokon sam našla nekoga tko će s knjigom u ruci sretno sjediti sa mnom u tišini dok čitam", kazala je Anya, koja se proslavila ulogom u seriji "Damin gambit".

Linker
28. travanj 2024 20:20