LUCIJA OCKO CROPIX
Novo izdanje

Kompilacija Massimovih najvećih hitova ovog ljeta je idealan glazbeni odabir

Osim njegovih najvećih hitova, na kompilaciji će se naći i osobne pruke njegovih prijatelja poput Ivana Dečaka s kojim je otpjevao duet ‘Nama se nikud ne žuri‘.

Osim njegovih najvećih hitova, na kompilaciji će se naći i osobne pruke njegovih prijatelja poput Ivana Dečaka s kojim je otpjevao duet ‘Nama se nikud ne žuri‘.

Uspomenu na Massima najlakše je i najljepše održati kroz njegove pjesme, kroz njegov neponovljiv, jedinstven glas. Zato je kompilacija njegovih najvećih pjesama proizašla iz jednostavne potrebe da se Massimu da posebna posveta, ali i da svi koji ga vole, poštuju, cijene dobiju priliku kroz njegove pjesme još jednom približiti mu se, čuti ga i osjetiti.

image

Massimo očima prijatelja, fotografa Marija Krištofića

MARIO KRIšTOFIć

Neki od njegovih najbližih suradnika i prijatelja za ovu su kompilaciju pripremili poruke, posljednje riječi upućene prerano preminulom glazbeniku koje su uklopljene u korice, a tu su i fotografije koje su snimili Massimovi prijatelji Sanja Bachrach i Mario Krištofić poznati kao umjetnički duo Bachrach&Krištofić, a Ivo Popeskić, Ivan Dečak, Zlatko Gall, Aleksandar Dragaš, Elvis Stanić i brojni drugi posvetili su mu misli koje su ovaj dvostruki album zaokružile u jedno posebno, pomalo osobno djelo.

image
BACHRACH&KRIšTOFIć

"Massimo. On je bio riječ, misao, značenje, tekst, stih, strofa, pjesma… A sada, kada mu treba posvetiti nekoliko slova tako je teško pronaći prave riječi. Teško je bilo svakom suradniku i prijatelju odabrati misao, poruku koju mu želi posvetiti. I iako je teško, članovi njegova benda i bliski suradnici učinili su to za ovo izdanje nazvano po stihu koji možda najbolje označava osjećaj koji nas pritišće. Da smo barem mogli ‘zaustaviti vrijeme‘.”, izjavila je Lana Čulig, urednica izdanja.

Kompilacija je dostupna na svim streaming servisima, a fizičko izdanje možete potražiti u Aquarius Music Shopu i svim bolje opremljenim glazbenim trgovinama te online na www.cedeterija.com.

Linker
27. travanj 2024 07:14