BEZ DLAKE NA JEZIKU

Jacques ‘nagazio‘ kolegu: ‘Godinama se pitam kako je on nekome mentor? Taj ne može otpjevati ni pjesmicu‘

‘Dora odgledana i odslušana...‘, stoji na početku objave na društvenim mrežama domaće zvijezde, Jacquesa Houdeka

Jacques Houdek

 Tom Dubravec/Cropix

Nakon finalne večeri Dore, izbora pjesme za Euroviziju, ponovno se oglasio pjevač Jacques Houdek pa Baby Lasagni poručio jasnu poruku. Također je neke kolege pohvalio, a neke prozvao na svom Facebooku.

"Dora odgledana i odslušana. Čestitke svima na nastupima! Sjajnih nastupa je večeras bilo; nekoliko odličnih ‘novih‘ imena, moram izdvojiti Stefany, Marcelu, Natalie i Laru te svakako želim pohvaliti Alena i Vinka! Super pjesmu ima mladi Eugen, nažalost dobra vokalna izvedba je izostala. Grupe Pavel, Vatra - odlične pjesme! No, po meni, za cirkus koji se zove Eurosong najbolji izbor ove godine je svakako Baby Lasagna", napisao je Houdek.

Pjevač je dodao da Baby Lasagna djeluje jako uvjerljivo, svježe te da sve "gori" od energije na sceni! "Ako slučajno to ne bi bio on, onda svakako neka to bude Let 3, Seve i pilići", stoji u objavi. Houdek je pohvalio i kolegu Damira Kedžu pa zaključio da je on najbolji vokal Dore te da je Kedžo zahtjevnu pjesmu "Voljena ženo" odradio na svjetskom nivou.

Nakon reda pohvala uslijedio je red kritika u kojima se osvrnuo na Ivana Dečaka. "A najslabiji… hm… Ivan Dečak. Sad će netko reći - ali on je bio mentor u ‘The Voiceu‘… Da, jest… i ja se godinama pitam - kako? Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja", završio je pjevač objavu.

Prozvao je Houdek i HRT. "Moli se HRT da konačno uvede promjene glede ‘stručnog‘ žirija za izbor pjesama za Doru. Naime, podsjetimo se, Baby Lasagna je bio tek 1. rezerva. Toliko", napisao je pa ovogodišnjem predstavniku na Euroviziji poslao jasnu poruku.

"Čestitke i dovedi nam Eurosong u Hrvatsku!", stoji u objavi na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:17