TEŠKE RIJEČI

Jacques Houdek brutalno popljuvao kolegu, sada je stigao njegov odgovor: ‘To sve govori o njemu...‘

‘Pjesma je zaživjela već u eteru, najavili smo naš koncert na Šalati, tako da smo ostvarili ciljeve koje smo zacrtali‘, kazao je pjevač

Vatra na Dori

 Renato Branđolica/

Nakon što je Jacques Houdek napisao pohvale i kritike na Facebooku na račun ovogodišnje Dore pa prozvao Ivana Dečaka, frontmen Vatre oglasio se o svemu. "Sad će netko reći - ali on je bio mentor u ‘The Voiceu‘… Da, jest… i ja se godinama pitam - kako? Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja", napisao je Houdek.

image

Vatra na Dori

Renato Branđolica/

"Nisam vidio, nego su mi drugi prenijeli, moj komentar na to je da to sve govori o njemu. Nas dvojica nismo ni u kakvom sukobu, niti sam ja u nekoj komunikaciji s njim, ali s moje strane nema nikakve zle krvi", kazao je Dečak za Story. Otkrio je i da su oni svoje ciljeve na Dori ostvarili.

"Pjesma je zaživjela već u eteru, najavili smo naš koncert na Šalati, tako da smo ostvarili ciljeve koje smo zacrtali", kazao je pa dodao da je koncert na Šalati 25. svibnja povodom 25. rođendana Vatre. "Kompletna slavljenička turneja kreće već kroz sedam dana i obići ćemo zapravo sve zemlje iz bivše Jugoslavije i to je ono čemu se najviše radujemo", rekao je Dečak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 19:52