EARL GIBSON III/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Viralna objava

Kakvo iznenađenje! Woody Harrelson ima malenu dvojnicu Coru koja mu nalikuje kao jaje jajetu

Njezina mama pohvalila se njihovom sličnošću na društvenim mrežama pa joj se javio oduševljeni glumac i poželio da ima Corinu kosu

Njezina mama pohvalila se njihovom sličnošću na društvenim mrežama pa joj se javio oduševljeni glumac i poželio da ima Corinu kosu

Holivudski glumac Woody Harrelson ima preslatku dvojnicu, malenu Coru čiji osmijeh i oči neodoljivo podsjećaju na njega. Do istog zaključka došla je i njezina mama Dani Grier Mulvenna.

Na društvenim mrežama pohvalila se sličnošću Core i zvijezde filmova "Bitka za Midway" te "Planet majmuna: Rat", no nije očekivala da će se oglasiti oduševljeni glumac. Preslatkoj dvojnici posvetio je nekoliko rečenica i podijelio objavu na svom Instagram profilu, prenosi Page Six.

"Ti si preslatko dijete/Polaskan sam što su nas usporedili/Imaš prekrasan osmijeh/Samo bih volio da imam tvoju kosu", našalio se na svoj račun. Otac je triju kćeri, već odraslih Zoe Giordano i Deni Montane te tinejdžerice Makani Ravello, ali niti jedna mu ne sliči poput malene Core s kojom nije u srodstvu.

Harrelson je ovog ljeta boravio na hrvatskoj obali s kolegom Matthewom McConaugheyjem. Do Dubrovnika su stigli na brodu Serenity, a jedno vruće poslijepodne proveli su veslajući na dasci.

image

Matthew McConaughey i Woody Harrelson

TONCI PLAZIBAT/CROPIX
Linker
27. travanj 2024 02:05