4 milijuna kuna tjedno

Luksuzni odmor u Hrvatskoj: Pogledajte u čemu sve uživaju holivudske face

Slavne holivudske face ovih se dana može vidjeti na jahti Serenity, kojom su plovili od Splita do Dubrovnika.

U Hrvatskoj ovih dana borave Chris Rock i njegova nova djevojka Lake Bell, Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen te Matthew McConaughey, a s njima je i bubnjar Metallice Lars Ulrich.

Slavne holivudske face ovih se dana može vidjeti na jahti Serenity, kojom su plovili od Splita do Dubrovnika.

Jahta Serenity je dostupna za najam i charter u Grčkoj, Hrvatskoj, Francuskoj, Monacu, Crnoj Gori i Turskoj tijekom ljetne sezone. Zimi je se može naći u Arapskom zaljevu, Indijskom oceanu i jugoistočnom dijelu Azije.

Serenity je duga 72 metra, a može primiti do 30 gostiju. Ove godine proslavila je punoljetnost, a prvi put je u more puštena pod imenom Tu Moana. U međuvremenu je bila na remontu, a s novim izgledom došlo je novo ime.

Gosti mogu birati između 15 vrhunskih kabina, koje se sastoje od 12 dvokrevetnih kabina i dvije kabine s duplim krevetima. Prekrasne prostorije za sjedenje nalaze se po cijeloj jahti, od glavnog salona do blagovaonice ravno na otvorenom gdje gosti imaju na raspolaganju i bazen.

image

Matthew McConaughey i Woody Harrelson

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Kako bi uživali u suncu, gosti se mogu opustiti na sunčalištu ili se poslužiti nevjerojatnom opremom za vodene sportove! Za još više zabave gosti mogu uživati ​​u teretani na brodu i gledati film u kazalištu. O gostima na jahti brine 30 članova posade.

Cijena tjednog najma ove jahte iznosi 550.000 eura.

Linker
19. travanj 2024 09:42