podijelila je s nama dojmove

Druženje sa svjetskim facama: Crvenim tepihom Cannesa prošetala mlada hrvatska dizajnerica i manekenka

Nera je stajala rame uz rame s najvećim svjetskim zvijezdama kao što su Tom Cruise, Anne Hathaway, Julia Roberts, Eva Longoria Carla Bruni i mnogi drugi.

Prestižni filmski festival u Cannesu neizostavni je događaj u kalendarima mnogih zvijezda, a crvenim tepihom ove godine prošetala je i hrvatska mlada dizajnerica i manekenka Nera Lešić.

"Čast mi je biti dio ovog prestižnog događaja na koji sam pozvana kao model. Prošetati crvenim tepihom i nositi brojne revije u Cannesu sigurna sam da je san mnogih, a ja imam tu privilegiju već tri godine. Osjećaj je nestvaran", rekla nam je.

image

Crvenim tepihom ove godine prošetala je i hrvatska mlada dizajnerica i manekenka Nera Lešić.

JULIEN FONTAINE

Na crvenom tepihu su se pojavila brojna poznata lica pa je Nera stajala rame uz rame s najvećim svjetskim zvijezdama kao što su glumac Tom Cruise, glumice Anne Hathaway, Julia Roberts i Eva Longoria, bivša prva dama Francuske Carla Bruni te mnogi drugi.

"Premijera filma 'Triangle of sadness' je bila fantastična, a film je jedan od boljih koje sam pogledala. Sjedila sam do glumca Woodya Harrelsona i ostalih glumaca iz filma što daje jedan poseban osjećaj, jer sam mogla vidjeti ekspresiju lica glumaca dok gledaju sami sebe na velikom platnu", dodala je.

image

Nera je bila na premijeri filma Triangle of sadness.

JULIEN FONTAINE

Osim što je bila gošća na svim popratnim eventima, nosila je i revije za dizajnere poput Andresa Aquina iz New Yorka, belgijske dizajnerice godine Gine Frias čije haljine koštaju i do 30.000 eura te španjolske dizajnerice Caroline Gune.

"Modne revije koje sam nosila tijekom Cannes Film Festivala su bile popraćene važnim gostima te hollywoodskim glumcima", istaknula je i dodala da je susrela najveća imena u svijetu mode i bivše Viktorijine anđelice poput Naomi Campbell, Adriane Lime te Alessandre Ambrosio.

image

Osim što je bila gošća na svim popratnim eventima, nosila je i revije.

JULIEN FONTAINE

"Osim modelinga, imam i svoj brend luksuznog donjeg rublja NERA Lingerie kojeg sam predstavila i na Milanskom tjednu mode. Sva ta druženja i pozivnice na onako važne događaje donose mi nova poznanstva pa tako ni u Cannesu nije izostalo novih poslovnih ponuda te ugovorenih novih modnih revija za NERA Lingerie", rekla je.

Linker
06. travanj 2024 14:27