Kćer bivšeg američkog predsjednika i njen suprug Jared Kushner bili su među uzvanicima raskošnog slavlja u Indiji

 GAGIK A/SHUTTERSTOCK
Indijsko slavlje

Ivanka Trump kakvu dosad nismo imali prilike vidjeti: Oduševila u tradicionalnoj indijskoj kombinaciji

Vjenčanje Ananta Ambanija i Radhika Merchant planirano je za srpanj ove godine, no već su sad okupili svjetsku kremu na velebnoj proslavi na kojoj ih je zabavljala Rihanna.

Na trodnevnom slavlju prošlog vikenda, povodom indijske svadbe godine na kojoj će se vjenčati Anant Ambani, sin najbogatijeg Indijca, Mukesha Ambanija, te Radhika Merchant, kći indijskog milijardera, Shrija Virena Merchanta, među uzvanicima sa svih strana svijeta našla se i kći bivšeg američkog predsjednika, Ivanka Trump. U skladu s dress codeom raskošne proslave, pojavila se u tradicionalnoj indijskoj ženskoj odjevnoj kombinaciji "lehenga choliju". Bijeli top i lepršava suknja protkani srebrnim nitima i oku jedva vodljivim ukrasima i perlicama, sjajno su joj stajali.

Pritom je najuočljiviji detalj bio njen nakit. Ogrlica, naušnice i prsten od (povećih) smaragda optočenih dijamantima te tradicionalni indijski ukras na čelu, "maang tikka" privlačili su poglede. Bivša savjetnica u Bijeloj kući tijekom administracije svog oca, na trodnevnu proslavu u Jamnagaru, gradu smještenom na zapadnoj obali Indije, stigla sa suprugom, Jaredom Kushnerom i njihovom 12-godišnjom kćeri, Arabellom Rose.

Investicijski bankar također je odjenuo tradicionalnu indijsku odjeću plavu, mušku tuniku "bandi", hlače krem boje i crno-zlatne mokasinke. Na drugoj fotografiji s trodnevnog slavlja kojom se pohvalila na Instagramu, Ivanka Trump izabrala je srebrno-zlatnu večernju haljinu. I Arabella Rose je u jednoj prigodi nosila sari, dok je u drugoj izabrala svečanu, plavu haljinu. Gosti iz Amerike objavili su i fotografije raskošno uređenog prostora trodnevne proslave, na kojoj su bili i Mark Zuckerberg te njegova supruga, Priscilla Chan, a uzvanike je prve večeri zabavljala Rihanna, koja je za nastup od 90 minuta dobila više od 5.5 milijuna eura.

image

Ivanka Trump prisilno je svjedočila u New Yorku, u studenom 2023., na suđenju svom ocu zbog ‘napuhavanja‘ vrijednosti imovine radi povoljijih kredita

JOHN LAMPARSKI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Nije poznato ni to je li Ivana na slavlju u Indiji predstavljala svog oca ili je poziv upućen njenom suprugu Jaredu Kushneru, investicijskom bankaru te njoj kao pratnji. Mladoženja je inače, najmlađi sin generalnog direktora indijske tvrtke Reliance Industries, koja prema nekim procjenama vrijedi više od više od 100 milijardi eura. Vjeruje se da je Mukesh Ambani, čije bogatstvo magazin Forbes procjenjuje na 110 milijardi eura, najbogatiji u Aziji, pa mnoge nije začudilo da se za trodnevno slavlje nije štedjelo. Gostima je posluženo 500 jela koje je kreiralo gotovo 100 kuhara. Budući da se nije lako snaći u tradicionalnim običajima, uzvanici su dobili pismene upute gdje i kako doći, kako će se odvijati cijelo slavlje i kako se odjenuti, uz molbu da ne nose više od tri kovčega po osobi, javlja CNN. Na raspolaganju su imali frizere, vizažiste, pomagače pri odijevanju u tradicionalnu indijsku odjeću, ali i unajmljenu flotu privatnih zrakoplova, za slučaj da im zatrebaju . U međuvremenu se u Indiji gradi kompleks hinduističkih hramova posebno za vjenčanje Ananta Ambanija i Radhike Merchante, doznaje CNN. Nakon pomno planiranog obreda u srpnju 2024., hramovi će biti otvoreni za javnost.

Linker
05. ožujak 2024 11:19