Ivanka Trump

 GAGIK A/SHUTTERSTOCK
U Las Vegasu

Ivanka Trump zablistala u "festive" kreaciji i u drugi plan bacila čak i Kim Kardashian

Bivša "prva kći" za otvorenje 67-katnog luksuznog odmarališta i kasina odjenula je upečatljivu kreaciju poznate filipinske modne dizajnerice Monique Lhuillier.

Bivša "prva kći" za otvorenje 67-katnog luksuznog odmarališta i kasina odjenula je upečatljivu kreaciju poznate filipinske modne dizajnerice Monique Lhuillier.

Svjetski jet set okupio se na glamuroznoj ceremoniji otvaranja novog hotela Fontainebleau u Las Vegasu, a među brojnim uzvanicima bila je i Ivanka Trump, najstarija kći bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, koju u zadnje vrijeme nemamo često priliku vidjeti na javnim događanjima. Ivana je stoga privukla pozornost uzvanika, ali i okupljenih fotografa ispred čijih je objektiva rado pozirala. Bivša "prva kći" za otvorenje 67-katnog luksuznog odmarališta i kasina odjenula je upečatljivu "festive" kreaciju poznate filipinske modne dizajnerice Monique Lhuillier koja čija je cijena nešto manje od 3200 eura.

Riječ je o haljini koja je pun pogodak za ovu predblagdansku atmosferu, a sastoji se od sasvim jednostavnog gornjeg dijela dok je donji dio pun srebrnih presijavajućih šljokica. Šljokičasta odjeća, ali i modni dodaci, poželjni su u apsolutno svim varijantama želite li se istaknuti, a rezervirana su upravo za party sezonu koja je u punom jeku.

image

Ivanka Trump odjenula je kreaciju koja je pun pogodak za party sezonu

GAGIK A/SHUTTERSTOCK

Plavokosa 42-godišnjakinja u stilu pravih holivudskih diva upečatljivu je kreaciju upotpunila i glamuroznim uvojcima u kosi, a svojim je izdanjem uspjela zasjeniti čak i Kim Kardashian s kojom se družila cijelu večer, a zajedno su i pozirale fotografima. Kim se pad odlučila za nešto jednostavniju crnu kreaciju koja je pored ove Ivankine pala u drugi plan.

image

Kim Kardashian i Ivanka Trump druženje u Las Vegasu ovjekovječile su zajedničkom fotografijom

PROFIMEDIA

Ivanka, Kim, ali i brojni ostali uzvanici zabavljali su se uz hitove Justina Timberlakea koji je pjevao na otvorenju dok ga je iz publike pratila supruga Jessica Biel, ali i brojne druge slavne face među kojima su bili i Kendall Jenner, Tom Brady, Cher, Lenny Kravitz, Aaron Paul, Bryan Cranston, Sylvester Stallone...

Linker
27. travanj 2024 15:24