PROFIMEDIA
Nova ljubav

Fotografije potvrdile nagađanja: Charlize Theron snimljena s novim dečkom!

Charlize Theron, mnogima najljepša glumica na svijetu, ima novog dečka. Riječ je o manekenu Alexu Dimitrijeviću, a o novoj romansi se šuška već neko vrijeme.

Charlize Theron, mnogima najljepša glumica na svijetu, ima novog dečka. Riječ je o manekenu Alexu Dimitrijeviću, a o novoj romansi se šuška već neko vrijeme.

Sudeći prema najnovijim fotografijama, čini se da je glumica Charlize Theron pronašla novu ljubav. Kao što se može vidjeti na fotografijama koje je objavio Daily Mail, 47-godišnja glumica nije skidala osmijeh s lica tijekom ručka s Alexom Dimitrijevićem u Los Angelesu. Ljepotica podrijetlom iz Južne Afrike i maneken su se nakon ručka zaputili iz restorana čvrsto držeći se za ruke.

image

Alex Dimitrijevic

NEXT MANAGEMENT

Glumica je posljednju medijski eksponiranu vezu imala 2015. godine s glumcem Seanom Pennom, a od prekida je vješto skrivala ljubi li nekog drugoga.

Charlize je majka dvjema kćerkicama, 11-godišnjoj Jackson i sedmogodišnjoj August. U prosincu 2022. je za The Hollywood Reporter rekla da bi se odrekla glumačke karijere kada bi morala birati između nje i svoje djece. “Više volim biti majka nego glumica ili producentica. Nisam nikad mislila da ću to reći”, priznala je Charlize i otkrila da bi bez razmišljanja izabrala biti majka kada bi morala donijeti takvu odluku.

image

Charlize Theron

PROFIMEDIA

O njezinoj novoj romansi strani mediji nagađaju već neko vrijeme, a Instagram stranica Deux Moi često je dobivala dojave od anonimnih izvora koji su tvrdili da su Charlize i Alex viđeni na različitim lokacijama diljem Los Angelesa. Međutim, Deux Moi je nedavno objavio i da je Charlize viđena na dating aplikaciji Raya, ali sudeći prema najnovijim fotografijama, aplikaciju je odavno izbrisala.

Linker
29. travanj 2024 02:04