Drew Barrymore

 JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Netipična zvijezda

Drew Barrymore se zna šaliti na svoj račun i pokazuje ‘kaos‘ u svom domu

Američka glumica Drew Barrymore u jesenskom izdanju svog magazina "Drew" pokazala je rezultate preuređenja svoje kuhinje, čega se prihvatila sama.

Američka glumica Drew Barrymore u jesenskom izdanju svog magazina "Drew" pokazala je rezultate preuređenja svoje kuhinje, čega se prihvatila sama.

Da slavni glumci imaju različite, ponekad vrlo neuobičajene hobije znamo odavno, ali američka zvijezda Drew Barrymore otišla je korak dalje. U jesenskom broju svog magazina "Drew" pokazla je kako je sama preuredila vlastitu kuhinju i dodala da se razbijajujući stare pločice i lijepeći nove zabavljala više nego ikad u životu.

"Zapravo sve možemo sami, ako se malo potrudimo. A rezultati su fascinantni, pogledajte", poručila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Svoju kuhinju preuredila je u potpunosti i dala joj rustikalni štih, a priznala je da angažirala i prave majstore za poslove koje nije mogla obaviti sama.

image

Drew Barrymore i Jennifer Aniston na dodjeli nagrada Mark Twain u ožujku ove godine

OLIVER CONTRERAS/AFP/PROFIMEDIA

Pratitelji su joj čestitali na hrabrosti, dobrim idejama i lajkali krajnji rezultat, za razliku od proljetošnje objave kad im je razbila iluzije o tome kako stvarno izgleda dom njihove omiljene holivudske zvijezde. Životni prostor zvijezde filma "Nikad se nisam poljubila" i njezinih kćeri 10-godišnje Olive i 8-godišnje Frankie tada je izgledao kao da je tamo, kako mame često govore svojoj djeci kad im uđu u sobu – pala atomska bomba.

"Pokažite mi svoju sobu prije i nakon što je očistite. Počinjem prva", rekla je glumica i voditeljica koja je ove godine proslavila 48. rođendan. Bez ustezanja je snimila i svoju prostranu spavaću sobu koju kao da je poharao uragan: otvoren ormar iz kojeg proviruje odjeća, knjige, papire i tko zna što na podu. Dok je snimala, mogla se čuti glazba kako glasno trešti na zvučniku u pozadini.

Dobitnica Zlatnog globusa potom je svoje obožavatelje dovela u kupaonicu gdje su se na umivaoniku, i ne samo tamo, mogle vidjeti brojne toaletne potrepštine. Ni kuhinja joj nije izgledala bolje. Na sudoperu s bijelim pločicama svoje je mjesto našla kutija s maramicama, vidi se presavijeni časopis ostavljen na pola čitanja, vrećice, bijeli ručnik...

A glumica je osim toga buru reakcija izazvala i lani kad je u svom TV showu usred emisije priznala kako joj u četerdesetima seks više nije na vrhu liste prioriteta, te da bez strasti u ložnici može izdržati - godinama. To nije bilo prvi put da se simpatična zvijezda šali na račun svog seksualnog života: prije toga je "priznala" da ne traži nove partnere, nego sanja svoje bivše, jer od toga ima više koristi.

Linker
28. travanj 2024 00:37