MICHAEL BROCHSTEIN/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ponovno zavrzlama

Angelina Jolie pod lažnim imenom tužila FBI, sve je počelo nakon svađe s Bradom

Bivši suprug je Angelinu prema njezinom iskazu verbalno i fizički napao u istom avionu u kojem je navodno udario svog sina Maddoxa.

Bivši suprug je Angelinu prema njezinom iskazu verbalno i fizički napao u istom avionu u kojem je navodno udario svog sina Maddoxa.

Nakon mnogo nagađanja i istraga, subjekti anonimne tužbe iz 2016. u kojoj tužiteljica tvrdi da ju je napao njezin "tadašnji muž" u privatnom zrakoplovu otkriveni su kao Angelina Jolie i Brad Pitt.

Naime, američka glumica je jednom prilikom rekla FBI agentu da ju je Pitt verbalno i fizički napao, no specijalni je agent u dogovoru s pomoćnikom američkog državnog odvjetnika zaključio da neće pokrenuti kaznenu prijavu.

Angelina je tada pod lažnim imenom pokrenula tužbu protiv obavještajne agencije SAD-a (FBI) jer su joj navodno uskratili uvid u dokumente vezane uz saveznu istragu protiv Pitta.

Prema njezinom iskazu, Pitt je odveo Jolie u stražnji dio aviona, primio ju za ramena i protresao, govoreći "Za**bavaš ovu obitelj".

image

Brad Pitt i Angelina Jolie dok su još bili u sretnom braku.

ADMEDIA, INC/DDP USA/PROFIMEDIA

Jolie je tvrdila da je na istom letu došlo do još jednog fizičkog sukoba, zbog čega je zadobila ozljede, uključujući i ozljedu lakta. Rekla je i da je Pitt u to vrijeme pio, te da ju je polio pivom.

Osim toga, Jolie je iste godine prijavila Pitta za nasilje nad sinom Maddoxom koje se zbilo u istom avionu. To je navodno bio okidač da Jolie preda papire za njihov razvod. Pittov odvjetnički tim odbacio je sve optužbe.

"On naglašava da to nije doseglo razinu fizičkog zlostavljanja, da nitko nije fizički ozlijeđen. Ni na koji način nije udario svoje dijete po licu. On to nije učinio. Stavio je ruke na njega, da, jer je sukob izmicao kontroli", rekao je Pittov tim tada za People.

Maddox od tog dana ima narušen odnos s ocem te ne želi čuti za njega. Prije dvije godine Maddox je ispred Sveučilišta Yonsei u Južnoj Koreji, gdje je upisao biokemiju, izjavio da ne zna što se događa s njegovim ocem, a na pitanje je li njegov odnos s Pittom zauvijek gotov samo je kratko odgovorio: "Što se dogodi, dogodit će se".

Linker
26. travanj 2024 14:39