topić na vezanje

 INSTAGRAM/@KEZIACOOK
Veliki su hit

Ovog ljeta nosimo topiće na vezanje, a mi izdvajamo naših 8 favorita iz high street ponude

Od ležernih svakodnevnih kombinacija do lookova za noćne izlaske, topove na vezanje možemo uklopiti u gotovo svaki stil.

Od ležernih svakodnevnih kombinacija do lookova za noćne izlaske, topove na vezanje možemo uklopiti u gotovo svaki stil.

Ljeto je savršeno doba u godini kada napokon možemo obnoviti i osvježiti našu garderobu, i to trendi komadima koje možemo nositi gdje god želimo. Iako se modni trendovi mijenjaju velikom brzinom, jedan od odjevnih komada koji nikada nije izašao iz mode jesu - topići. Zapravo, vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama ako kažemo da su topići neizostavni hit svakog ljeta, a posljednjih tjedana svjedočimo dominaciji modela na vezanje. Ovaj chic komad jednostavan je, a opet vrlo elegantan pa je tako savršen za gotovo sve prilike, od svakodnevnih lookova pa do večernjih varijanti. Osim toga, možemo ga nositi na klasične traperice, kratke lanene hlače, ali i suknje što ga čini nepogrešivim odjevnim predmetom.

Popularnosti topića na vezanje svjesne su brojne trendseterice i it djevojke koje ih vrlo rado nose u različitim kombinacijama, ali i high street brendovi koji su u svoju ponudu uvrstili različite varijacije ovog modela. I mi smo zavirili u njihovu ponudu kako bismo se inspirirali pa izdvojili favorite koji su nas posebno osvojili.

image

Zara crni top uz tijelo s vezicama (22,95 eura)/Mango plavi top s volanima i mašnom (19,99 eura)/Zara bež top u stilu prsluka bez rukava s vezicama (25,95 eura)/Zara bijeli rastezljivi top s vezicama (22,95 eura)

ZARA/MANGO
image

Zara bijeli izvezeni top na vezanje (22,95 eura)/Stradivarius ružičasti prugasti top na vezanje (17,99 eura)/Zara crni kombinirani poluprozirni top (19,95 eura)/Bershka plavi top s vezicama (15,99 eura)

ZARA/STRADIVARIUS/BERSHKA
Linker
22. lipanj 2024 20:02