Na Guccijevoj reviji u Milanu

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Novi hit

Look tjedna o kojem svi pričaju: Paul Mescal u boksericama

Mladi glumac odlučio je lansirati najnoviji trend među muškarcima te se na Tjednu mode u Milanu pojavio u ležernom, gotovo kućnom izdanju.

Mladi glumac odlučio je lansirati najnoviji trend među muškarcima te se na Tjednu mode u Milanu pojavio u ležernom, gotovo kućnom izdanju.

"Ne snalazim se dobro na vrućini”, izjavio je jednom prilikom irski glumac Paul Mescal, koji se na Guccijevoj reviji za proljeće i ljeto 2025. na Tjednu muške mode u Milanu, pojavio u hlačicama, koje ipak više nalikuju na bokserice. Tako je ovaj 28-godišnji glumac iz prvog reda pratio najnoviju kolekciju luksuznog brenda u prugastim kratkim hlačama koje je kombinirao s bijelim soknama, crnim mokasinama i ležernom plavom košuljom, naravno s Gucci potpisom.

„Ja sam obožavatelj kratkih hlača”, poručio je tom prilikom. Pamučne hlačice na gumu zapravo su bokserice visoke mode, a glumac ih je opisao kao običan par kratkih hlača. „Veliki sam zagovornik toga da muškarci nose kratke hlače. Hlačice koje nosim zapravo nisu kratke hlače. To su samo nogometne hlačice kakve sam nosio cijeli život”, izjavio je te priznao kako ima cijelu kolekciju istih i da ne zna kako bi proveo ljeto bez njih.

image

Glumac iz prvog reda pratio reviju luksuznog brenda

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Glumac je tako sada isfurao trend koji je već odavno započeo u ženskoj modi, kada su žene "posudile" hlačice iz muškog ormara i počele ih nositi u kombinaciji s otmjenim detaljima i luksuznim torbama. Nova zvijezda "Gladijatora", čiji nastavak svi željno iščekujemo, tako je na reviji započeo najnoviji trend izlaska na evente u boksericama! Iako je Guccijeva revija bila sama po sebi parada kratkih hlačica, Paul ih je isfurao među prvima, a taj outfit bio je ionako nešto što on gotovo svakodnevno nosi. Možda to i ne bi bila neka vijest da se u tom izdanju nije pojavio na reviji. No, činjenica je da je iz nogometnih modela, sada ipak uskočio u još udobnije bokserice i to pred očima javnosti i brojnim fotografima. Kako će se njegov outfit odraziti na modni svijet, odnosno mušku modu, tek ćemo vidjeti, možda već na idućoj reviji.

image

Njegov novi trend je - kratko, kraće, najkraće

LAUNCHMERICS/SPOTLIGHT

Koliko je taj fenomen mode u donjem rublju već uzeo maha mogli smo vidjeti na crvenom tepihu gdje su se mnoge poznate žene pojavile u rublju, no neke su otišle i korak dalje, pa su se prezentirale i bez njega. Ako su muška bedra, poput ženskog dekoltea, seksualno sugestivna, onda je jasno zašto je ovaj slavni glumac, nominiran za prestižnu nagradu Oscar 2023., za ulogu u filmu "Aftersun”, izazvao toliku buru i zanimanje javnosti.

image

Paul Mescal nominiran je za prestižnu nagradu Oscar 2023.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
22. lipanj 2024 13:03