JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK
Chic izdanje

Odijelo iz nove Victoria Beckham x Mango kolekcije veliki je hit, a nije mu odoljela ni kraljica Letizia

Sve ljubiteljice odijela oduševit će se posljednjim odabirom španjolske kraljice koji je naprosto savršen za ljetnu sezonu.

Sve ljubiteljice odijela oduševit će se posljednjim odabirom španjolske kraljice koji je naprosto savršen za ljetnu sezonu.

Kraljica Letizia poznata je po tome što se u javnosti često zna pojavljivati u chic odijelima, a iznimka nije bio ni njezin posjet otvorenju izložbe "Felipe VI: Desetljeće povijesti španjolske krune" u Madridu. Naime, španjolska kraljica odlučila se za elegantno krem odijelo iz nove Victoria Beckham x Mango kolekcije, a look je dodatno upotpunila trendi bijelim tenisicama brenda Vivobarefoot te statement Pdpaola Jewelry naušnicama.

image

Kraljica Letizia chic odijelo iskombinirala je na trendi bijele tenisice i statement naušnice

ANDREWS ARCHIE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Dekonstruirane siluete, materijali visoke kvalitete i tradicionalni komadi, koji oduvijek čine osnovu ženske garderobe, te su u spomenutoj kolekciji dodatno obogaćeni suvremenim senzibilitetom prepoznatljivim za englesku modnu dizajnericu mnoge su oduševili, a jedna od njih očigledno je i španjolska kraljica koja je i inače velika ljubiteljica odijela.

Za odijelom koji je naprosto savršen za ljetnu sezonu velika je potražnja, a na stranicama poznatog španjolskog brenda cijena sakoa kreće po cijeni od 190 eura, dok su hlače koje se kraljica Letizia nosila za ovu posebnu priliku prodaju za 115 eura.

image

Mango sako za odijelo s ukrasnim prošivom (190 eura)/Mango hlače srednjeg struka (115 eura)

MANGO

Osim svojim lookovima kojima rijetko koga ostavlja ravnodušnim, kraljica Letizia pozornost javnosti nedavno je privukla i novom frizurom. Naime, svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu odlučila je skratiti na bob dužinu te tako dokazala kako je uistinu riječ o jednoj od najpopularnijih frizura ove godine.

Linker
22. lipanj 2024 09:43