BUDI NOSTALGIJU

Sjećate li se serije "Melrose Place"? U pripemi su novi nastavci, a vraća se i dio originalne postave

Prema najavama autorskog tima uskoro bi trebalo započeti snimanje novih epizoda te bi trebali saznati što se novo događa sa stanarima stambenog kompleksa u ulici 4616 Melrose Place.

"Melrose Place‘‘ bila je jedna od najpoznatijih tinejdžerskih sapunica devedesetih, a s emitiranjem je krenula u srpnju 1992. godine kao nastavak tada ultra popularnog ‘‘Beverly Hillsa 90120‘‘. U rekordnom roku je serijal postao pravi hit. Bila su to vremena bez streaming servisa kada smo odbrojavali do vikenda i s nestrpljenjem iščekivali nove epizode stanovnika stambenog kompleksa u ulici 4616 Melrose Place u West Hollywoodu.

image
FOX TELEVISION NETWORK-SPELLING TELEVISION - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA
image

Dio glumačke postave "Melrose Place"

FOX TELEVISION NETWORK-SPELLING TELEVISION - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA FOX TELEVISION NETWORK-SPELLING TELEVISION - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

"Melrose Place" je producirao jedan od najuspješnijih autora, Aaron Spelling, a serija se emitirala čak sedam sezona. Gledatelji su imali priliku uživati u napetim zapletima, ljubavnim uspjesima i neuspjesima stanara stambenog kompleksa. Kroz tih sedam sezona, promijenilo se mnogo likova, no neka imena itekako su ostala u sjećanju. Tako je mnoge fanove razveselila vijest, kako se tri popularne glumice koje su bile dio izvorne glumačke postave vraćaju. Točnije, prema pisanjima američkih medija u ovom rebootu trebale bi glumiti Heather Locklear, Laura Leighton i Daphne Zuniga. U planu je da rekreiraju uloge iz originalne serije i nastave priču iz davnih 90-ih.

image

Grant Show i Heather Locklear na setu 1992. godine

FOX TELEVISION NETWORK-SPELLING TELEVISION - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

Fanovi se zasad najviše se vesele povratku, Heather Locklear. Nekadašnja velika zvijezda, u međuvremenu je umjesto sjajnim ulogama novinske napise punila svojim problemima i teškim životnim razdobljem. Glumica je 2019. treći put završila na odvikavanju od alkohola i opijata. Ipak uspjela je i sada ponovno ima priliku za novi početak.U svemu ju najviše podržava njezina kćer Ava Sambora, koju je dobila u braku s gitaristom grupe Jon Bon Jovi, Richiejem Samborom.

image

Heather Locklear, Richie Sambora s kćeri Avom Elizabeth, 2005. godine

SBM/PLUX/SHUTTERSTOCK SBM/PLUX/SHUTTERSTOCK

Cijeli projekt je trenutno u razvoju, a scenarij potpisuje Lauren Gussis, autorica serije "Insatiable". Lauren je u kratkim crtama otkrila kakav nas zaplet očekuje u novim nastavcima.

Nakon smrti bliskog prijatelja, stanovnici Melrose Place kompleksa, okupe se kako bi posljednji put pozdravili svog prijatelja. Ipak, ponovni susret, u njima budi dotad neotkrivene traume, prisjećanje na zaboravljene romanse, all i neplanirano otkrije tajne koje su trebale ostati u prošlosti. Likovi hit serije proživjet će nove sukobe i drame, no ovoga puta iz starije i zrelije perspektive.

Inače, već ranije je bilo pokušaja da se "Melrose Place" vrati na male ekrane. Naime, 2009 su napravili seriju u kojoj su su bili novi likovi, dvadesetgodišnjaci koji žive u poznatom kompleksu. Ipak, nova glumačka postava nije bila ni približno uspješna kao originalna jer je serija ukinuta nakon samo jedne sezone.

Linker
16. travanj 2024 14:08