Ava Sambora

 MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Rekla je "da"

Zaručila se predivna kći Heather Locklear, slavna glumica ne krije sreću zbog velikog trenutka

Odabranik jedinog djeteta američke glumice i Richieja Sambore, člana grupe Bon Jovi, njezina je ljubav sa studija, samozatajni i romantični Tyler Farrara.

Odabranik jedinog djeteta američke glumice i Richieja Sambore, člana grupe Bon Jovi, njezina je ljubav sa studija, samozatajni i romantični Tyler Farrara.

Samozatajna kći američke glumice Heather Locklear i američkog rockera, Richieja Sambore, 26-godišnja Ava Sambora, zaručila se za dugogodišnjeg dečka, Tylera Farrara. Značajnu odluku par je objavio na društvenim mrežama, s tim da je i letimičan pogled na fotografiju zaljubljenog para na njegovom Instagram profilu, dovoljan za zaključak da je prosidba doista izgledala spektakularno. Avin dečko jako se potrudio: zaprosio ju je u sumrak, na prekrasnom vidikovcu uz ocean. Pripremio je cvijeće, upalio bijele, romantične svijeće i dao postaviti impresivan, raskošan cvjetni "slavoluk" kojim su dominirale ruže.

Budući da je kći zvijezde serija "Dinastija" te "Melrose Placea" i gitariste Bon Jovija jako drži do privatnosti, poznato je tek to da se par upoznao na elitnom, katoličkom sveučilištu Loyola Marymount University u Los Angelesu, gdje su oboje studirali. Avin otac, Richie Sambora, u studenom prošle godine, pohvalio se za magazin People da je njegova kćer u međuvremenu magistrirala psihologiju na Sveučilištu Južne Kalifornije i da će se baviti bračnom i obiteljskom terapijom. Čime se bavi njezin zaručnik, zasad nije poznato. Veliki trenutak, mladić je popratio je riječima: "Počelo je odbrojavanje!", dok je kleknuo na jedno koljeno i zaprosio Avu. Blagoslov njenog oca ima otprije, a prosidbom je oduševljena i Heather Locklear.

"Moje dvije najdraže osobe," glasi njen komentar.

Glumica je Avu dobila u svom drugom braku, dok je slavnom gitaristi ženidba s Heather Locklear prva i jedina u životu. Vjenčali su se 1994., samo godinu dana poslije njenog burnog razvoda od karizmatičnog bubnjara Mötley Crüea, Tommyja Leeja. Gotovo tri godine nakon što su se Locklear i Sambora vjenčali, 1997. godine rodila im se kći Ava. Kad je glumica deset godina kasnije podnijela zahtjev za razvod braka od Sambore, bilo je to veliko iznenađenje kako za njihove fanove, tako i za samog glazbenika. Bio je šokiran odlukom supruge. Navodno je posumnjala u njegovu vjernost (govorkalo se da se "spetljao" s glumicom Denise Richards, što nikada nije potvrđeno) i naum o razvodu provela u djelo, premda ju je Sambora molio da se pomire.

image

Heather Locklear i Richie Sambora sa kćeri Avom 2003., u Irskoj

MARC O‘SULLIVAN/SHUTTERSTOCK

Kasnije su, zbog kćeri, izgradili prijateljski odnos: Ava i bivša supruga, nerijetko su Samboru hvalile kao požrtvovnog oca. Kako mu je Ava jedino dijete i doslovce je obožava, nije teško zaključiti da će budućeg zeta "držati na oku", koliko mu god bio drag. Želi da Ava, koja nevjerojatno nalikuje majci, i dalje "rastura" u profesiji, bude iskreno sretna. S obzirom na njen ozaren izraz lica prilikom prosidbe, čini se da Tyleru Farrari uspijeva za sada ispuniti sva njezina očekivanja.

Linker
26. travanj 2024 05:45