Profimedia, Alamy
Zanimljiv oglas za posao

Tražite posao? Britanska kraljica možda ima nešto za vas...

Kraljica Elizabeta II. u potrazi je za novim kvalitetnim radnicima, kako je objavljeno na službenim stranicama kraljevske obitelji Royal Household.

Kraljica Elizabeta II. u potrazi je za novim kvalitetnim radnicima, kako je objavljeno na službenim stranicama kraljevske obitelji Royal Household.

Kraljevska obitelj je objavila oglas za posao u kojem traži osobu za izradu kraljevskih jastuka i zastora. Osoba odabrana za ovaj delikatan posao provodit će radno vrijeme u tisuću soba raspodijeljenih u kraljevskim rezidencijama kao što su Buckinghamska palača, dvorac Windsor i Palača St.James te će se brinuti o mekanim tkaninama namještaja i održavati ga postojanim u sve tri rezidencije. Oglas je objavljen na puno radno vrijeme, a radniku pruža svojevrsnu perspektivu da ostavi traga u jednom od najpoznatijih svjetskih kućanstava. Potrebne su vještine ručnog šivanja i onog uz pomoć mašine, a morate biti dobri i s kratkim rokovima jer ponekad može iskrsnuti neočekivan kraljevski događaj u palači kada ipak sve treba biti na svom mjestu.

, Image: 39874741, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Image State
Profimedia, Image State
Prinčeva soba za presvlačenje u Buckinghamskoj palači

Početna plaća je 22 tisuće funti na godišnjoj razini, a dobivate i dodatne beneficije za mirovinu. Krajnji rok za prijavu je 6. travnja 2017. U vrijeme kada svaki oglas za posao zlata vrijedi i ovaj je vrijedan pokušaja. Nikad se ne zna.

Linker
26. travanj 2024 01:27