TEORIJE ZAVJERE

Kate prvi put snimljena nakon operacije, milijuni odahnuli, a onda se javila novinarka BBC-a: ‘To nije ona!‘

Kate je snimljena dok je nosila vrećice i brzo hodala uz supruga dok su posjećivali dućan Windsor, kilometar i pol udaljen od njihove kuće

Princeza Kate

 Frank Augstein/wpa Pool/shutterstock

Novinarka BBC-a Sonja McLaughlan danas je dodatno potaknula teorije zavjere o Kate Middleton tvrdeći da žena viđena s princom Williamom tijekom vikenda ‘očito nije Kate‘, piše Daily Mail.

Kate je snimljena dok je nosila vrećice i brzo hodala uz supruga dok su posjećivali dućan Windsor, kilometar i pol udaljen od njihove kuće.

To je bila prva snimka buduće kraljice nakon operacije abdomena u siječnju. Snimka je bila olakšanje milijunima, no mnogi su diljem svijeta nastavili su iznositi teorije zavjere da to nije Kate.

Jedna od onih koja je pridonijela teorijama je sportska novinarka nacionalne medijske kuće Sonja McLaughlan koja se priklonila ideji da je princ u šopingu bio s dvojnicom svoje supruge.

Tvrdila je čak, u sada izbrisanom tweetu, da je čak i prijestolonasljednika mogao zamijeniti glumac.

McLaughlan je napisala:

- Uznemirujuće je što novine poput The Timesa izvještavaju o tome kao o činjenici. ‘Kate prvi put viđena u javnosti‘, a ovo očito nije ona.

Komentirajući video u kojem se princeza na snimci uspoređuje s drugim njezinim prijašnjim fotografijama, novinarka BBC-a je dodala: ‘To očito nije Kate. Neke novine to prenose kao činjenicu.

Ranije danas, međutim, britanska ‘najrealističnija‘ dvojnica Kate Middleton odbacila je teorije zavjere da je ona u videu trgovine na farmi umjesto stvarne princeze od Walesa.

Heidi Agan (43), koja više od desetljeća zarađuje imitirajući princezu, rekla je da ‘100 posto‘ vjeruje da su Kate i William na snimci.

- Očito je bilo nekih nagađanja o tome jesu li Kate i William na toj snimci i fotografijama, rekla je za The Mirror.

- To nisam ja. Tada sam svakako bila na poslu, to su 100 posto njih dvoje, rekla je.

Kensingtosnka palača postavila je jasan vremenski raspored za princezin oporavak, on se očekuje nakon uskršnjih praznika.

Neutemeljene teorije zavjere koje se šire o njoj na internetu uključivale su da je mrtva, da ju je zamijenila dvojnica pa čak i da im je brak pred raspadom.

BBC je odbio komentirati potez svoje novinarke.

Princezu i princa u šetnji možete vidjeti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 22:39