OBJAVLJENI UVJETI

Na stranicama velike zagrebačke tvrtke osvanuo oglas, traže ‘podmazivača‘: Evo koliku plaću nude

Objavljeno je i koje će još benefite imati osoba koja dođe raditi kao ‘podmazivač‘

Zagrebački holding

 Darko Tomas/Cropix

Najveće komunalno društvo Zagrebački holding u ponedjeljak je objavio da traži pojačanje u podružnici Čistoće. "Ukoliko ste spremni svojim radom doprinositi kvaliteti života u gradu Zagrebu, podnesite ponudu i postanite dio tima", napisali su. Zagrebački holding d.o.o. zapošljava više od 4700 radnika u 12 podružnica i Korporativnim servisima, a sada su u potrazi za - podmazivačem.

Objavili su kako u podružnici Čistoća zapošljavaju tri izvršitelja koji će obavljati poslove radnika na održavanju podmazivača, kojima nude osnovnu plaću u iznosu od 1.000,00 €, s uvećanjima po godini radnog staža i dodatnim mjesečnim primitcima.

Potencijalni radnici ostvarit će i pravo na dodatnu godišnju nagradu, regres, božićnicu, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom Sv. Nikole te dar u naravi za Uskrs. ‘Podmazivači‘ imaju pravo i na godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz.

Obveze radnika su podmazivanje vozila po unaprijed određenom rasporedu i uputama proizvođača vozila, dolijevanje ulja i drugih tekućina u vozila po unaprijed određenom rasporedu i uputama proizvođača vozila, periodičko mjerenje stanja rashladne tekućine u vozilima te po potrebi obavljanje izmjene.

Zainteresirani moraju imati zdravstvenu sposobnost za obavljanje navedenih poslova koja se prije zapošljavanja utvrđuje, te trebaju priložiti zamolbu ili životopis. Ponudu trebaju dostaviti unutar 10 dana od objave oglasa, a sve dodatne informacije mogu pronaći ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 15:37