PR
NOVA LJETNA LOKACIJA

Pogledajte film pod vedrim nebom i uživajte u festivalskoj zoni Pop Up Summer Gardena!

Tek nekoliko minuta od samog centra Zagreba, na "Ljetnoj pozornici Tuškanac" smjestio se Pop Up Summer Garden.

Tek nekoliko minuta od samog centra Zagreba, na "Ljetnoj pozornici Tuškanac" smjestio se Pop Up Summer Garden.

Okružje magične šume Tuškanac, zelenilo, vedro nebo i ponešto intimnija atmosfera s razlogom čine ovu lokaciju jednom od najatraktivnijih, a zagrebačko ljeto postalo je još šarmantnije i bogatije za pregršt novih sadržaja. Pop Up Summer Garden obuhvaća brojne ljetne filmske festivale na noćnom zraku, neopterećena druženja uz čašicu razgovora i ljetnih pića, nastupe domaćih i stranih DJ-a te akustičnih bendova, a što vas očekuje u narednih nekoliko dana saznajte u nastavku!

PR

PR

PR

PR

Danas, 28. lipnja u 21:30h u organizaciji "Centra za kulturu i film Augusta Cesarca" gledamo dokumentarac Jima Jarmuscha "Gimme Danger" o jednom od najvećih rock'n'roll bendova svih vremena – The Stooges, a potom 29. lipnja službeno započinje sedmo izdanje najvećeg festivala fantastike i srodnih žanrova u regiji "Fantastic Zagreb Film Festivala." Na samom otvorenju očekuje vas europska premijera američko – britanskog trilera "Baby Drive" s fantastičnom glumačkom postavom, a u festivalskoj zoni Pop Up Summer Gardena za sjajnu glazbu zaduženi su Jazz Band by Nikola Smiljanić i DJ Pill Jackson. Sve do 9. srpnja imate priliku pogledati neke od ukupno 23 sjajna filmska naslova, a petak i subotu 7. i 8. srpnja rezervirajte za projekcije na povijesnoj utvrdi Medvedgrad i tulum do jutra.

PR

PR

PR

Nadolazeća "Revija europskog filma", "Zagreb film festival" i "Pula u Zagrebu" samo su dio niza kojim se ljetna sezona filmskih festivala na "Ljetnoj pozornici Tuškanac" nastavlja. Pobjegnite iz gradske gužve, uživajte u filmskim projekcijama, zabavite se uz sjajne DJ-e i osvježite ljetnim koktelima u razigranoj te pomalo "jungle" oazi Pop Up Summer Gardena! Vremena imate sve do 15. rujna 2017! Program i sva aktualna događanja možete doznati i pratiti na službenoj FB stranici Pop Up Summer Garden.

PR

Linker
28. travanj 2024 07:07