Dr. Suzana Smoljo

 REVELO
Dermokozmetika

Kozmetika koja poznaje kožu u dušu i slijedi njezin ritam

Estetska liječnica Suzana Smoljo prva je naša ambasadorica kozmetike Circadia koja precizno prati 24-satni biološki ritam kože, što znači da danju pojačava njenu zaštitu, a noću obnovu.

Estetska liječnica Suzana Smoljo prva je naša ambasadorica kozmetike Circadia koja precizno prati 24-satni biološki ritam kože, što znači da danju pojačava njenu zaštitu, a noću obnovu.

Može li kozmetika slijediti potrebe kože prema njenom prirodnom ritmu i pružati joj sve potrebno u točno određeno vrijeme? Odgovor na to pruža Circadia, dermokozmetički brend čiji proizvodi omogućuju pojačanu zaštitu kože danju i stimuliraju njen oporavak noću. Zbog čega je cirkadijani ritam tako važan, objasnila je dr. Suzana Smoljo, spec. oftalmologije i optometrije, koja se već šest godina bavi estetskom i anti-age medicinom te je postala i ambasadorica Circadije - od prosinca dostupne putem webshopa cosmeticsbyrevelo.com.

image

Circadia ima proizvode za sve tipove i probleme kože

REVELO

Zaštita i regeneracija

"Ovaj američki dermokozmetički brend osnovao je dr. Peter Pugliese, jedan od začetnika tretmana retinolom. Bazira se na prirodnom cirkadijanom ritmu naše kože i poštuje ga, što znači da prati promjene u stanicama tijela tijekom 24 sata. Mijenjaju se, primjerice, temperatura, pH, kao i mogućnost kože da se regenerira i zaštiti. Circadijina kozmetika slijedi taj ritam te tako povećava efikasnost aktivnih sastojaka, a samim time koža postupno postaje zdravija i sjajnija", govori liječnica koja u estetskom dijelu posla najčešće radi "tekući facelift" dermalnim filerima, tretmane stimulatorima kolagena i botoksom, povećanje usnica, korekcije bora mrštilica i konturiranje tijela pomoću PLLA (injekcije poli-L-laktične kiseline).

image

Na nedavnom Revelovom eventu u Zagrebu mogućnosti kozmetike Circadia predstavili su edukatori (slijeva) Kris Astroff, George Gallegos i Jewellee Williams

REVELO

Za sve tipove i stanja kože

Circadia, koju je na naše tržište stigla zahvaljujući tvrtki Revelo, vodećem regionalnom distributeru estetske opreme, osim profesionalne linije ima i proizvode za kućnu njegu, a u svima su čisti biljni sastojci, matične stanice, druga generacija vitamina i inovativna tehnologija peptida. Kozmetika je bez parabena, sulfata, sintetičkih parfema i bojila te je, što je za dr. Smoljo posebno važno, proizvedena bez okrutnosti nad životinjama. Nekoliko Circadijinih linija prilagođeno je svim tipovima i problemima kože - od akni, preko rozaceje i pigmentacija, do anti-aginga.

image

Za dr. Suzanu Smoljo posebno je važno što je kozmetika Circadia proizvedena bez okrutnosti nad životinjama

MARKO MIŠČEVIĆ/CROPIX

Veza s HydraFacialom

Ova kozmetika je povezana i s HydraFacialom, jednim od najpopularnijih tretmana koji svojim djelovanjem u tri koraka, odnosno patentiranom tehnologijom za čišćenje, ekstrakciju te hidrataciju kože, dopire do njenih najdubljih slojeva. Kako nam je rekla dr. Smoljo, HydraFacial je predložio Circadiji da kreira boostere koji bi se koristili u sklopu njihova tretmana, no nije stalo na tome - osim boostera, Circadia je razvila cijeli protokol za HydraFacial, enzimske pilinge i maske, kako bi tretman bio još djelotvorniji i bolji. Circadijini boosteri i HydraFacial idealno nadopunjuju estetske anti-aging tretmane, a linija proizvoda za kućnu njegu zaokružuje cijeli proces i produljuje efekt tretmana.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom Revelo.

Tema je dio sadržaja magazina GLORIA GLOW koji se može kupiti po cijeni od 35 kn na kioscima do 7. prosinca uz magazin Gloria i dar iznenađenja.

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
27. travanj 2024 01:49