PRESS
Glow Ekspert

Doktorica za ljepotu preporučuje: 6 favorita za njegu lica

Nakon šest godina iskustva u estetskoj i anti-age medicini, dr. med. Suzana Smoljo sa sigurnošću može reći da linija kozmetike NassifMD Skincare daje cjelovit odgovor na sve potrebe kože: ovo je njen odabir ključnih proizvoda

Nakon šest godina iskustva u estetskoj i anti-age medicini, dr. med. Suzana Smoljo sa sigurnošću može reći da linija kozmetike NassifMD Skincare daje cjelovit odgovor na sve potrebe kože: ovo je njen odabir ključnih proizvoda

Novost na našem tržištu je linija kozmetike NassifMD Skincare koju je osmislio dr. Paul Nassif, poznat iz popularnog američkog reality showa "Botched" u kojem spašava pacijente podvrgnute nestručnim estetskim zahvatima. Jedna od prvih koja je prepoznala kvalitetu ove kozmetike, kao stručnjakinja i kao korisnica, je dr. med. Suzana Smoljo. Nakon šest godina bavljenja estetskom i anti-age medicinom, bila je u potrazi za proizvodima koji učinkovito štite i njeguju kožu te tako otkrila šest favorita za njegu lica iz linije Nassif MD Skincare.

Prvi proizvod na listi dr. Smoljo je Nassif MD Pure Hydration Gentle Cleanser, obogaćen hijaluronskom kiselinom i matcha čajem. Učinkovit za korištenje na masnoj i mješovitoj koži, a istovremeno nježan za uporabu na suhoj i osjetljivoj koži, ovaj čistač idealan je odabir za jutarnje umivanje kao i čišćenje kože nakon cijelog dana.

image

Za prvi korak u njezi - Gentle Cleanser s ekstraktom matcha čaja

PRESS

Serumi za lice također su neophodan korak u svakoj rutini. Zato kozmetička torbica doktorice Smoljo sadrži Nassif MD Hydro Gel With Hyaluronic Acid and Retinol. Dolazi u obliku gela na bazi vode i pomaže pri regulaciji sebuma te masnoća, sužavanju pora te smanjenju pojave finih linija i bora. Zahvaljujući retinolu, poboljšava tonus i teksturu kože pružajući vam mladolik izgled, a izvrstan je i kao podloga za šminku.

image

Hydro Screen Super Hydrating Serum - dnevna zaštita od isušivanja kože

PRESS

Nemoguće je dovoljno naglasiti važnost adekvatne zaštite kože od štetnih vanjskih utjecaja. Kako ističe dr. Smoljo, u tome vam pomaže Nassif MD Dermaflect Smart Day Therapy koji uz pomoć mikrokapsula ispunjenih snažnim antioksidativnim vitaminima C i E, štiti kožu od UV zračenja i plave svjetlosti. Ovaj losion istovremeno hidratizira i ujednačava ton kože te smanjuje pojavu bora uz pomoć hijalurona, retinola i biljnih ekstrakata.

image

Serum za regulaciju sebuma - Hydro Gel s hijaluronom i retinolom

PRESS

Kako biste spriječili isušivanje kože tijekom dana, dr. Smoljo predlaže Nassif MD Hydro Screen Super Hydrating Serum, koji uz pomoć hijaluronske kiseline, ceramida i lipida, ostavlja kožu blistavom te hidratiziranom što doprinosi mladolikom izgledu. Za kožu oko očiju dr. Smoljo predlaže Nassif MD Peri Orbital Eye Complex, kremu koja smanjuje pojavu nesavršenosti i bora. Ova moćna krema ujednačava ton kože te smanjuje otečenost, što licu daje efekt svježine i odmoran izgled.

image

Zaštita od UV zraka i plave svjetlosti - Dermaflect Smart Day Therapy

PRESS
image

Za predio oko očiju - Nassif MD Peri Orbital Eye Complex

PRESS

Za potpunu njegu dr. Smoljo preporučuje Nassif MD Pure Hydrating Rejuvenating Night Cream. Formula bez ulja umiruje i smiruje kožu kako bi se poboljšao izgled finih linija i bora, a koža ujutro izgleda sjajno i hidratizirano.

image

Noćna njega s formulom bez ulja - Pure Hydrating Rejuvenating Night Cream

PRESS

Nassif MD predstavlja novu eru kozmetike koje je idealna i za problematičnu kožu s problemom prekomjernog lučenja sebuma ili pak dehidracije i suhoće. Uz to, pogodna je za njegu kože izložene estetskim tretmanima. Pružite svojoj koži tretman kakav zaslužuje uz brojne novitete koje možete pronaći na www.cosmeticsbyrevelo.com.


SPONZORIRANI SADRŽAJ NASTAO U SURADNJI S REVELO D.O.O.

Linker
26. travanj 2024 11:51