sve za njega

Severina o najvažnijem muškarcu u svom životu: ‘Ljubav prema tebi učinila me neustrašivom‘

Severinin sin Aleksandar slavi veliki 10. rođendan, a majka mu je na Instagramu posvetila emotivnu objavu.

Glazbenica Severina Vučković ima posebnih razloga za slavlje. Njezin sin Aleksandar napunio je deset godina, a njegova majka prisjetila se predivnog trenutka kada ga je prvi put ugledala.

"Prošlo je deset godina od kada sam prvi put vidila najlipše oči na svitu. I sve mi je u ovih deset godina bilo lako, samo kad bi pogledala u te oči...Za te oči, u vatru i vodu i nakraj svita. I s dinosaurima bi se hrvala, a di ne bi s korumpiranim barabama. Hvala, sine, što si mi dao neopisivu snagu i hrabrost. Hvala što me ljubav prema tebi učinila neustrašivom. Moj blagoslov i srce srca moga", napisala je Severina u posveti sinu.

Čitajte i: Severina Vučković ekskluzivno o borbi dugoj 20 mjeseci: ‘Aleks se vraća, kuvam mu paštašutu‘

Proteklih godina pjevačica je prolazila vrlo teške trenutke kada je odlukom suda skrbništvo nad sinom pripalo njegovom ocu Milanu Popoviću.

Od kraja 2019. Aleksandra je mogla viđati samo dva puta tjedno po nekoliko sati, svaki drugi vikend te blagdanima i za vrijeme ljetnih i zimskih praznika.

Severina se od tada svim snagama borila da vrati sina, a to je i uspjela u rujnu prošle godine kada je konačno dobila zajedničko skrbništvo nad Aleksandrom kojeg je donijela na svijet u veljači 2012. carskim rezom. Aleksandar je imao nepune dvije godine kada su se njegovi roditelji rastali i prvi se put našli na sudu.

Kad je 2015. udala za nogometnog menadžera Igora Kojića, Milan joj je zamjerao da je od života njihova sina napravila reality show te mu narušila privatnost. Jedan od razloga zbog kojeg je 2019. skrbništvo dodijeljeno ocu, bio je taj što Severina po preporuci lijelnika nije puštala Aleksandra u školu. Dogodilo se to nakon što su ga, po njezinom iskazu, učiteljice zaključale na dva sata u školu, jer mu nisu dopuštale da ode kući sa Severininim tadašnjim suprugom Kojićem. No, sada konačno može uživati u druženju sa sinom i prirediti mu rođendansko slavlje kakvo zaslužuje!

Linker
15. travanj 2024 21:09