BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Novi počeci

Rebel prekinula sa zgodnim milijarderom i pokazala da je mršavija no ikad: ‘On nije bio pravi‘

Glumica i Jacob Busch javnosti su otrkili da su u vezi u rujnu prošle godine, a samo četiri mjeseca kasnije došao je kraj.

Glumica i Jacob Busch javnosti su otrkili da su u vezi u rujnu prošle godine, a samo četiri mjeseca kasnije došao je kraj.

Simpatična komičarka i glumica Rebel Wilson ponovno je solo. Prijatelj Australske zvijezde potvrdio je kako je Rebel prekinula vezu s Jacobom Buschom, naslijednikom američkog pivskog carstva četiri mjeseca nakon što su svoju vezu objavili na Instagramu. "Jacob je bio nevjerojatan frajer, ali jednostavno nije bio pravi za nešto dugoročno", kazao je prijatelj glumice.

No velike vijesti o ljubavnom statusu nije otkrio samo anonimni izvor američkim medijima, nego i sama Wilson. Objavila je svoju fotografiju, dok pozira ispred mobilne kućice poslala je znakovitu poruku.

"Mnogo toga mi je na pameti.... aghhhhh... solo cura ide na Super Bowl!", otklonila je tako svaku sumnju Rebel.

Čitajte i: Rebel Wilson dostigla željenu težinu: Rigorozan tempo dao je rezultate

Nikad vitkiju figuru istaknula je strukirana traper midi haljina, koju je savršeno uparila s jarko žutim bolerom i bijelim salonkama. Čini se da Rebel nije stala s mršavljenjem iako je dostigla svoju željenu težinu od 75 kilograma.

Godina velikih promjena

Početkom prošle godine, Rebel je krenula na put u godinu zdravlja, drastično je promijenila prehrambene navike i počela intenzivno vježbati. Trud se isplatio, a Rebel je postala najveći motivator svojim obožavateljima. Cijele godine javnost je pozorno pratila, a ona ih brižno izvještavala, o svakom koraku po putu.

Iskreno je progovorila i o krizama koje je imala, i o motivaciji. Glumica je 2020. navršila 40 godina i shvatila da mora nešto promijeniti, a upornošću i trudnom uspjela je u tome da će 41. rođendan koji će proslaviti u ožujku dočekati vidno zdravija i u boljoj formi.

Čitajte i: ‘Prije me ne bi pogledali dva puta‘: Rebel Wilson otkrila da su svi bolji prema njoj otkako je smršavila

Nije poznato gdje je Rebel upoznala osam godina mlađeg Jacoba Buscha, no svoju su vezu objavili u rujnu na vrlo luksuznom putovanju, prilikom audijencije kod monegaškog princa Alberta u Monte Carlu. Od tada su i Rebel i Jacob često dijelili zajedničke fotografije, videa i Insta-storyje, na kojima se vidi da zajedno uživaju u putovanjima i vježbanju. Posljednja zajednička fotografija nije odavala da je među njima ima ikakvih problema. Nekoliko dana uoči Božića, objavila je fotografiju sa zimovanja na kojoj se ljube.

Prije toga Rebel je posjetila Austriju, ponovno je odsjela tamo gdje je i započela mršavljenje, u luksuznom medicinskom centru VivaMayr. Kada je objavila da je postigla cilj od 75 kilograma otvoreno je razgovarala s fanovima na Instagramu.

"Jesam li sretna - jesam. Moj cilj nikad nije bio da budem mršava, da uđem u određeni konfekcijski broj. Ubacila sam željenu težinu, jer mi je trebao neki opipljivi cilj", objasnila je glumica.

Linker
27. travanj 2024 04:57