STYLING ZA UKRASTI

Narančasto odijelo, bijeli topić i hit tenisice: Ni Olja Vori im nije odoljela

Da bi odijelo bilo podnošljivo u ljetnim mjesecima mora biti od laganijeg materijala pa je uvijek dobro posegnuti za onima od lana, baš kao što je to učinila i Olja Vori koja je svoj look začinila bijelim topom i tenisicama koje ove sezone svi žele imati.

S obzirom na to da voli kombinirati jarke nijanse i upečatljive uzorke, odabir narančastog odijela nije nimalo iznenađujuć za Olju Vori koja je u kompletu s palazzo hlačama prošetala zagrebačkom špicom. Upečatljiv look dodatno je "začinila" s bijelim topićem - komadom koji je unatrag par godina postao neizostavan u ormarima brojnih trendseterica. Grudnjak-top često se kombinira upravo s odijelom ili, pak, ispod sako-haljina, a must have je i u festivalskoj modi.

image
JOSIP MOLER/ CROPIX

Iako je cijeli look na tragu trendova, najtrendi komad koji Olja Vori nosi su tenisice. Naime, radi se o modelu adidas Samba u bijeloj boji koji je već proglašen tenisicama godine. Naime, za "sambama" vrijedi velika pomama i teško ih je pronaći u prodaji jer su gotovo cijelo vrijeme rasprodane. Radi li se zaista o tolikoj potražnji ili, pak, je brend u prodaju stavio limitiran broj primjeraka nije poznato, ali sigurno je da su retro nogometne tenisice neupitno najpopularniji model 2023. godine. Cijena im se kreće oko 119 eura (900 kn).

image
JOSIP MOLER/ CROPIX
Linker
15. travanj 2024 13:24