PRESS
Ovo će biti hit

Sjajna vijest za sve ljubitelje Sambica: Messi i adidas dizajnirali novi model

Njemački proizvođač sportske odjeće već dugi niz godina ostavlja trag u modnom svijetu svojim uzbudljivim suradnjama s poznatim licima, a ovaj se put izgleda ponovno udružio s argentinskim nogometašem Lionelom Messijem.

Njemački proizvođač sportske odjeće već dugi niz godina ostavlja trag u modnom svijetu svojim uzbudljivim suradnjama s poznatim licima, a ovaj se put izgleda ponovno udružio s argentinskim nogometašem Lionelom Messijem.

Njemački proizvođač sportske odjeće adidas već dugi niz godina ostavlja trag u modnom svijetu svojim uzbudljivim suradnjama s poznatim licima, a ovaj je put kako se čini još jednom udružio s argentinskim nogometašem Lionelom Messijem, i to kako bi zajedno dizajnirali nove adidas Samba tenisice. Popularnost Sambica raste već neko vrijeme pa ih je danas gotovo pa nemoguće pronaći u trgovinama. Mnoge će zbog toga sigurno razveseliti vijest da će jedan od najtraženijih modela dobiti novu liniju, a u njenom stvaranju pomoći će, ako je vjerovati napisima Highsnobietyja, vjerojatno jedan od najpopularnijih sportaša svih vremena.

Nedavno su na bivšem Twitteru, tzv. X-u, procurile fotografije novog modela koji je produkt suradnje adidasa i legendarnog nogometaša, na kojima se vidi da je riječ o jednostavnom dizajnu koji sadrži karakteristike klasičnih Sambica - bijelu kožu i tradicionalni gumeni poplat. Prepoznatljive adidas pruge i peta na novom modelu imaju kožne ljubičaste detalje, dok se na jeziku tenisice nalazi Messijev logo u neonsko žutoj boji.

Inače, legendarni se sportaš pridružio adidasu 2006. godine, a doživotno partnerstvo s njemačkim brendom potpisao je 2017. godine. Tijekom dugogodišnje suradnje, koja ove godine slavi 18. godišnjicu, Messi je predvodio brojne kampanje, a zajedno su stvorili i nekoliko modela nogometnih kopački. U 2023. godini, adidas je lansirao Inter Miami x adidas Spezial liniju, prve službene tenisice kluba koje su bile ružičaste boje. Ni adidas ni Messi nisu zasad objavili kada će linija biti dostupna na policama, niti su potvrdili je li vijest istinita, no ako ove tenisice ugledaju svjetlo dana, sigurno će nestati u trenu.

Linker
27. travanj 2024 23:17