IT KOMAD

Na listi želja: kardigan na prugice koji izgleda poput dizajnerskog

Praktičan i jako stylish, ovakav komad se isplati imati u ormaru, od zimskih do ljetnih dana.

Klasični kardigan sa zlatnim gumbima već je nekoliko sezona popularni modni komad, a trend je krenuo s kardiganom modne kuće Celine koja je u svoju ponudu uvrstila kratku jaknu od buklea koja dolazi po nemaloj cijeni od nekoliko tisuća eura. No, high street kuće su se inspirirale s kardiganom pa je sve jednostavnije pronaći alternativu za Celine primjerak.

High street kuća Massimo Dutti nudi klasične komade bolje kvalitete i imaju sjajan izbor poslovnih, ali i svečanih komada. U novoj kolekciji koja je dostupna na njihovoj web stranici tako se nalazi i kardigan na prugice, ukrašen zlatnim gumbima kojeg odmah stavljamo na listu želja. Jedan model kombinira prljavo bijele i crne prugice, dok drugi dolazi u kombinaciji tamnoplavih i bijelih prugica.

image
FOTOGRAFIJE: PROMO

Oba modela su rađena od rebrastog pamuka, a ukrašeni su zlatnim gumbićima. Od poslovnih do ležernijih modnih kombinacija, kardigan na prugice je klasični staple komad u ormaru koji ne robuje aktualnim trendovima, uvijek izgleda svježe i suvremeno. Njegova cijena u Massimo Duttiju iznosi 89,95 eura, no neke veličine već su rasprodane pa ako si želite osigurati jedan primjerak, zapišite se na mailing listu.

image

Massimo Dutti kardigan na prugice (89,95 eura)

FOTOGRAFIJE: PROMO
Linker
19. travanj 2024 23:01