Trendi modeli

Bottega Veneta torbe i dalje su među najtraženijima, pronašli smo slične high street varijante

Utjecaj poznate modne kuće proširio se i na high street brendove čija je ponuda prepuna pletenih kožnih torbi, a ovo su naši favoriti.

Torbica je jedan od modnih dodataka koji "podiže" svaki outfit, a Bottega Veneta jedan od brendova koji su najpoznatiji upravo po svojim torbama od pletene kože. Njihove hit modele, od Jodie torbice pa sve do popularnog Hobo modela, nose brojne trendseterice i it djevojke čije stilove rado pratimo. Osim toga, luksuzna talijanska modna kuća 2022. godine lansirala je i takozvani "Certificate of Craft" koji kupcima njihovih torbica nudi doživotno jamstvo, ali i doživotnu uslugu besplatnog popravka kupljenih torbica. Tako kupci mogu poslati oštećene torbe na besplatne popravke jer brand garantira trajnost kupovine, a ujedno jamči kvalitetu te zaštitu za prepoznatljive dizajne i tehnike izrade njihovih torbica.

Bottega Veneta torbe prepoznatljive su upravo po pletenoj koži, a bez obzira na to je li riječ o manjim ili velikih modelima, jedno je sigurno - izgledaju sjajno za koju se god veličinu odlučili. Popularnosti torbi ove poznate modne kuće svjesni su i mnogi high street brendovi koji su u svojim novim kolekcijama, između ostaloga, izbacili i "dupliće" Bottega Veneta torbica.

Osim toga, dobra je stvar i to što je kod njih ipak riječ o komadima koji su cjenovno pristupačniji većini, a mi smo izdvojili nekoliko modela koji su nam se najviše svidjeli. Od Manga, Massima Duttija pa sve do Stradivariusa, svi oni u svojoj ponudi imaju torbe koje nevjerojatno podsjećaju na hit Bottegine modele.

image

Mango crna pletena kožna torba (119,99 eura)

MANGO
image

Mango smeđa pletena kožna torba (119,99 eura)

MANGO
image

Massimo Dutti crna velika torba od napa kože s čvorovima (449 eura)

MASSIMO DUTTI
image

Massimo Dutti torba od isprepletene napa kože u obliku polumjeseca (249 eura)

MASSIMO DUTTI
image

Massimo Dutti torba srednje veličine od napa kože s čvorom (349 eura)

MASSIMO DUTTI
image

Stradivarius crna mala torba (15,99 eura)

STRADIVARIUS
Linker
25. ožujak 2024 18:11