dar čitateljima

Uz novi broj Glorije Glow darujemo mirisno i njegujuće ulje za tijelo Alqvimia Queen of Egypt

Dok je stvarao formulu ulja za tijelo, osnivač brenda Idili Lizcano bio je nadahnut ritualima ljepote drevnih egipatskih kraljica.

Filozof, parfumer, aromaterapeut, alkemičar, tantrički majstor i budistički svećenik - Idili Lizcano uz sve to je i poduzetnik, koji je u svom kozmetičkom brendu Alqvimia spojio luksuz, prirodne sastojke i drevne alkemijske formule. Sve te osobine objedinjuje linija Queen of Egypt, koja je simbol brenda - njen zavodljiv miris tamjana, mirte i gorke naranče nadahnut je ritualima ljepote drevnih egipatskih kraljica, ponajviše Kleopatrom koja se kroz stoljeća pamti kao arhetip moćne žene.

image

Idili Lizcano, osnivač brenda Alqvimia

PROMO

Linija sadrži šest proizvoda za njegu tijela, a ulje Queen of Egypt, koje dolazi kao dar uz novi broj Glorije Glow, osim hidratantnih svojstava ostavlja na koži divan mirisni trag koji traje satima.

image
GLORIA PRODUKCIJA

Inače, Idili Lizcano osnovao je brend Alqvimia prije četrdesetak godina u katalonskoj pokrajini Girona, koja obiluje ljekovitim biljem – a ono se obilato koristi u svim proizvodima. Jer, kao što uvijek ističe gospodin Lizcano, cilj je da njegova kozmetika pobudi fizičku, osjetilnu, energetsku, emotivnu i duhovnu transformaciju osobe koja ih koristi.

Uzgoj, branje i obrada biljaka planira se prema Mjesečevim fazama (takozvano lunarno vrtlarstvo), obrađuju se drevnim tehnikama maceracije, kalcinacije i filtracije, a kako je parfumerstvo prva ljubav Idilija Lizcana - svi proizvodi neodoljivo mirišu.

image

Svim proizvodima u liniji Queen of Egypt zajednički je miris tamjana, mirte i gorke naranče

MARCEL ASSO MINISTRAL

A da su njihovi proizvodi i globalno prepoznati, dokazuje to što ih koriste brojni luksuzni hoteli i spa centri u više od 20 zemalja diljem svijeta - kao što su lanci Mandarin Oriental i Four Seasons. Inače, Alqvimia ima svoje flagship trgovine & city spa centre u španjolskim gradovima Lleidi, Barceloni i Madridu, u kojima je dostupno svih 220 njezinih proizvoda, a mogu se obaviti i njihovi tretmani lica i tijela. Nedavno su došli i na naše tržište, no zasad se mogu kupiti samo preko web shopa Humed Pharme, ali se u njihovim profesionalnim tretmanima - njegujućim ritualima te masažama lica i tijela - može uživati u nekoliko salona, klinika i wellnessa (Zagreb - Koncept 5 elemenata i Premium Aesthetic; Rijeka - Fika wellness studio; Split - Hotel Ambasador Split; Osijek - Kris Clinic)

Linker
21. travanj 2024 12:39