TREĆI BROJ

O novim tretmanima i inovativnim metodama: Čitajte online magazin specijaliziran za ljepotu

Pročitajte cijelo treće izdanje magazina Gloria Glow čiju naslovnicu krasi Tatjana Jurić.

Slušajući predavanja Tima Spectora, Stevea Horvatha, Gordana Lauca i drugih znanstvenika iz područja medicine dugovječnosti, pomislila sam - bih li ja, zapravo, željela doživjeti sto ili čak 120 godina? Volim život i htjela bih da potraje - ali samo pod uvjetom da budem zdrava i funkcionalna te da uz mene isto takvi ostanu moji najdraži, moji prijatelji, moja generacija...

Upravo time, da se osigura dug i kvalitetan život, bave se medicina dugovječnosti i prateća “longevity” industrija o čijim smo divovskim koracima naprijed slušali tijekom rovinjskog kongresa estetičara TAMC - te uz nadu da će ta otkrića, odnosno tretmani reprogramiranja stanica i produljenja njihovog životnog vijeka biti dostupni svima (a ne samo najbogatijima), donosimo reportažu o tom projektu budućnosti. Detektiranje i eliminiranje svega što loše utječe na organizam ključno je za zdravlje i dugovječnost, a stres je tu deinitivno jedan od najnegativnijih faktora.

Kako se naučila obračunavati sa stresom te nakon raznih životnih udaraca uspjela pronaći mir - i zadržati mladenački sjaj u očima - ispričala nam je zvijezda naše naslovnice, voditeljica Tatjana Jurić. U velikom intervjuu otkrila nam je kako se odnosi prema svom tijelu, boji li se starenja, što za nju znači “rad na sebi” i još mnogo toga o čemu dosad nije govorila u javnosti. Kvaliteta života, da se vratimo na temu dugovječnosti, obuhvaća i održavanje njegovanog (da ne kažem - mladolikog) izgleda. Stoga estetska medicina napreduje jednako velikim koracima i stalno nam omogućuje sve efikasnije i dugotrajnije rezultate. I u ovom broju okupili smo velik broj stručnjaka iz tog područja koji nam predstavljaju inovacije i govore o svojim iskustvima - objedinjeni stavom da svaki zahvat treba biti vođen idejom pomlađivanja u skladu s prirodnim izgledom. Upravo to postigao je primarijus Siniša Glumičić faceliftingom što ga je izveo na dobitnici našeg nagradnog natječaja “Make over na dar”. Smiljani Tudor, 63-godišnjoj Splićanki, vratio je kronološki sat unatrag: ne samo što izgleda 15 godina mlađe nego se puna samopouzdanja i probuđene životne radosti - tako i osjeća. Uživajte u čitanju Glorije Glow - magazina za višu dimenziju ljepote!

Linker
24. ožujak 2024 20:06