ANGELA WEISS AFP
Prirodna ljepota

Selena Gomez sve je oduševila svojom fotkom bez šminke: Ovo su tajne njezine beauty rutine

Pjevačica i glumica oduševila je svoje pratitelje - njih čak 429 milijuna - poziravši u potpunosti bez šminke, čime se pridružila brojnim zvijezdama koje se ne boje pokazati kako izgledaju bez make-upa.

Pjevačica i glumica oduševila je svoje pratitelje - njih čak 429 milijuna - poziravši u potpunosti bez šminke, čime se pridružila brojnim zvijezdama koje se ne boje pokazati kako izgledaju bez make-upa.

Pjevačica i glumica Selena Gomez objavila je novu fotografiju na Instagramu, bez imalo šminke na licu - čime je oduševila obožavatelje. Selena ima svoj make-up brand "Rare Beauty" koji je stekao veliku popularnost, no uz "full make-up" lookove, često dijeli "make-up free" izgled i prirodnu ljepotu na društvenim mrežama.

Prirodne i razbarušene kovrče i čisti ten pokazala je svojim pratiteljima, među kojima je i slavna glumica Michelle Pfeiffer, koja je oduševljena njezinim samopouzdanim objavama u kojima se ne boji pokazati i sitne nedostatke i nepravilnosti.

image

Selena Gomez

INSTAGRAM

Inače, svoju kozmetičku liniju Selena je pokrenula prije četiri godine pa često na svojim profilima na društvenim mrežama, uz ostale savjete, ističe kako koristiti šminku za konturiranje jagodica ili vizualno dotjerivanje nosa, ali govori i o njezi kože jer u ponudi ima i skincare liniju s kojom je brzo osvojila kupce jer ih je, osim kvalitetom, osvojila i pristupačnim cijenama. Tako je Selena otkrila i kako izgleda jedna njezina dnevna beauty rutina.

Jutro započinje hidratantnom maskom s aloe verom koja pomaže u uklanjaju tamnih mrlja i čisti kožu. Maska je savršena za masni ili kombinirani ten. Nakon nje, lice čisti nježnim čistačem kojim uklanja mrtve stanice s lica te koji daje koži svježinu. Zatim koristi toner za osjetljivu kožu - njoj služi kao drugi korak u čišćenju lica.

Nakon čišćenja lica, glumica nanosi gel za područje oko očiju, a nakon čega slijedi serum za lice koji sadrži kurkumu za posvjetljivanje i pomlađivanje kože te stavlja eye-patches iz kolekcije svog brenda Rare Beauty. Selena svoju rutinu njege završava s maglicom Rare Beauty Always An Optimist 4-in-1 Prime & Set koja sadrži prirodna ulja i niacinamid.

Što se tiče njezine noćne rutine, Selena je započinje sa skidanjem šminke pomoću seruma. Sa spužvicom lagano skida ostatke make-upa, nakon čega lice očisti micelarnom vodom - nanese je na ručnik i njime obriše lice. Nakon toga slijede toner te serum za područje oko očiju. Pratitelji su bili ugodno iznenađeni kada su vidjeli Selenu kako na kraju lagano s beauty blenderom i miceralnom vodom skida ostatke šminke s očiju, pohvalivši je da je sama tehnika skidanja šminke s područja očiju na ovaj način puno jednostavnija.

Kada je make-up u pitanju, većinom za dnevni look koristi olovku za oči i gel za obrve, dok za noćni look voli dodati malo pudera i ruža za usne.

Linker
27. travanj 2024 23:59