Gigi Hadid

 GLORIA EDIT/DAVID KRIEGER/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Vječna klasika

Nepogrešiv stil Gigi Hadid: Nosi komade koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Crno-bijele odjevne kombinacije s razlogom su klasik koji garantira dotjeran izgled.

Crno-bijele odjevne kombinacije s razlogom su klasik koji garantira dotjeran izgled.

Popularnost trenda tihog luksuza ne jenjava i nastavit će se daleko u jesen. Dokaz tome je i subotnje izdanje Gigi Hadid koja je uočena u New Yorku u jednoj od najklasičnijih odjevnih kombinacija koje garantiraju dotjeran, a opušten izgled. Predimenzionirana bijela košulja i crne hlače spoj su koji baš nikad ne izlazi iz mode i za koje stilisti tvrde da su ključni komadi kapsul garderobe.

Međutim, Gigi je kombinaciji dodala obuću koja i dalje izaziva podijeljene reakcije. Balerinke, jedan od modnih predstavnika tihog luksuza, za neke su omiljeni, a za neke omraženi model obuće. No, teško da će i oni koji nisu njihovi ljubitelji moći osporiti njihov uspon na popisu trendova. Pogotovo ako je suditi po odjevnim kombinacijama slavnih žena čija se imena redovito nalaze na popisima najbolje odjevenih. Tako su balerinke posljednjih mjeseci, osim Gigi, nosile i Katie Holmes, Kate Middleton te Jennifer Lopez.

image

Gigi Hadid

DAVID KRIEGER/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Iako je Gigi ovu kombinaciju odabrala za opuštenu subotnju šetnju ulicama New Yorka, bijela košulja i crne balerinke bit će odlična osnova jesenske poslovne garderobe pa su stoga jedan od ključnih uloga za buduću sezonu. Lako se spajaju sa svime, od crnih hlača kao što je to slučaj kod slavne sestre Hadid, sve do kraćih krojeva suknji. Pritom, jedino važno za dobru stilizaciju jest dobro izglačana košulja koju ćete zataknuti o struk ili, kao kod Gigi, ostaviti polovično raskopčanom za dojam opuštenosti. Želite li pak kombinaciju nadograditi u quiet luxury stilu, dodajte joj jedan do dva komada decentnog zlatnog nakita.

image

COS (99 €)

PROMO
image

Aeyde;Net-a-Porter (225 €)

PROMO
image

Arket (59 €)

PROMO
image

Miu Miu;Farfetch (720 €)

PROMO
image

Massimo Dutti (69,95 €)

PROMO
image

Mango (49,99 €)

PROMO
Linker
26. travanj 2024 01:35