LJUBAVNI STATUS

Mama slavnoga glazbenika se raspričala: ‘Moj sin uživa kao tata i samac. Spojevi mu nisu ni na kraj pameti‘

Glazbenik ima dvogodišnju kćer Khai s bivšom djevojkom Gigi Hadid s kojom dijeli roditeljske obaveze

Zayn Malik

 Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zayn Malik je solo jer se usredotočio na svoju dvogodišnju kćer Khai koju ima s bivšom djevojkom Gigi Hadid. Majka zvijezde One Directiona, Trisha, podijelila je te novosti s MailOnlineom otkrivši pjevačev ljubavni status nakon njegova razlaza od 28-godišnjeg supermodela s kojom nije od 2021.

Zayna (30) nedavno su povezivali s pjevačicom Selenom Gomez, ali se smatralo da je njihovoj kratkoj romansi došao kraj u srpnju kada je prestala pratiti njega i druge zvijezde, uključujući njegovu bivšu Gigi, Bellu Hadid, Dua Lipu i Zendayu.

image

Selena Gomez

Instagram/selena Gomez/

Prije ove, Zaynova posljednja javna romansa bila je s Gigi, od koje se prvi put razišao 2018. prije nego što su se pomirili i dočekali dijete, koje sljedeći mjesec puni tri godine. Njegova druga najistaknutija veza bila je s bivšom zaručnicom Perrie Edwards, s kojom je bio zaručen dvije godine prije nego što ju je ‘brutalno‘ ostavio porukom.

Trisha (53), koja je rekla da su i Gigi i Perrie "sjajne djevojke", otkrila je da Zayn ulaže svu svoju energiju u zajedničko roditeljstvo i nije usredotočen na izlaske.

image

Zayn Malik i Gigi Hadid

Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia/

"Zaynova energija je usmjerena na to da bude dobar otac Khai i na njegov posao i to se neće promijeniti u skorije vrijeme. Divan je otac, vrlo je brižan i pun ljubavi i puno vremena posvećuje svojoj kćeri. To je ono što mu pričinjava najviše zadovoljstva u životu. On je zgodan dečko i mnoge su žene zainteresirane za njega, ali njega trenutno ništa od toga ne zanima. On čak nije ni u igri za spojeve. Sve se vrti oko Khai, a potom i njegovog rada", kazala je pjevačeva majka za MailOnline.

Govoreći ispred luksuzne kuće u Bradfordu koju je Zayn kupio za Trishu i svog oca Yassera nakon što je postao slavan, dodala je: "Gigi i Zayn su roditelji i to jako dobro funkcionira. Oboje su divni ljudi i roditelji. Gigi je samo jednom došla u Bradford kako bi nas posjetila kad je bila sa Zaynom. Bilo je pomalo čudno imati supermodela u kući, ali ona je vrlo jednostavna. Super je djevojka, još uvijek mi je jako draga i šteta što im nije išlo, ali takav je život."

image

Zayn Malik

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Trisha je također otkrila da sljedeći mjesec planira letjeti u Los Angeles, gdje Zayn živi, kako bi proslavila Khaijin treći rođendan.

"Nedostaju mi oboje, ali Zayn sada ima svoj život u SAD-u i uživa kao tata i samac", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 23:10