IPA/PROFIMEDIA
Dvije haljine

Jennifer Lopez udala se za ljubav svog života u posebnim vjenčanicama

Latino diva i holivudska zvijezda svoju su ljubav, koja traje gotovo dva desetljeća, ozakonili u malenoj kapelici u Las Vegasu, za tu je priliku Jen pripremila dvije posebne haljine.

Latino diva i holivudska zvijezda svoju su ljubav, koja traje gotovo dva desetljeća, ozakonili u malenoj kapelici u Las Vegasu, za tu je priliku Jen pripremila dvije posebne haljine.

Trenutno najpoznatiji mladenci na svijetu Jennifer Lopez i Ben Affleck svoj veliki dan sačuvali su daleko od očiju javnosti, sve dok nisu razmijenili zavjete u romantičnoj ceremoniji u Las Vegasu prošle subote. A sada, kada su konačno vjenčani, na kapaljku puštaju informacije o tom posebnom danu. Tako su otkrili da su i Jen i Ben zavirili duboko u svoje ormare kako bi se obukli za vjenčanje.

Lopez je imala dvije haljine pri ruci za malenu svadbu, prvo je odjenula nešto staro, s velikom sentimentalnom vrijednosti za mladenku.

"Imam ovu haljinu toliko godina, i jednostavno sam je čuvala, čuvala, čuvala. I sada je nosim na dan svog vjenčanja", otkrila je Jennifer nakon što je pokazala klasičnu bijelu haljinu s lađa izrezom. Otkrila je to u emotivnom isječku koji je podijelila dan nakon svadbe na svom On the JLo newsletteru, na kojem je objavila velike vijesti.

Njen frizer Chris Appleton također je objavio sladak isječak na svom Instagramu uz riječi: "Osjećaji u posljednjim minutama prije svadbe", napisao je.

Lopez se ipak iz decentne bijele haljine presvukla u zapanjujuću kreaciju visoke mode koju potpisuje Zuhair Murad i u njoj je razmijenila zavjete u poznatoj kapelici Little White Wedding Chapel u Las Vegasu. Bijela čipka, gola ramena, a dugi rukavi, korzet i srcoliki izrez dekoltea kao i raskošan šlep koji su osigurali da Jennifer zablista. Na glavi je mala odgovarajući veo kako bi upotpunila izgled, otkrila je to u svom newsletteru.

Jen je zablistala u svom prepoznatljivom zlaćanom tonu, uz brončani i blistavi ten, lagani smokey eyes i nude usne u nijansi breskve, upotpunila je s bujnim i raskošnim loknama.

Latino zvijezda kreaciju iz Zuhair Murad Bridal Couture kolekcije nosila je i u svom posljednjem filmu Marry Me, a tom se libanonskom modnom dizajneru često obraća prije izlaska na crveni tepih - i svaki put oduševi.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck na premijeri filma Marry me u Los Angelesu

AFP/PROFIMEDIA

Mladoženja je za veliki dan također posegnuo u svoj ormar i izvadio najbolji i najsvečaniji bijeli smoking. U elegantnom sakou nije zaostajao za svojom mladenkom. "S najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i sakoom iz Benovog ormara, pročitali smo naše zavjete u malenoj kapelici i jedno drugom dali prstenje koje ćemo nositi do kraja života", napisala je Lopez na svom blogu.

"Čak su imali i Bluetooth (zvučnik) za kratki hod prema oltaru. Ali na kraju to je bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Ono o kojem smo sanjali davno i koje smo učinili stvarnim (u očima države, Las Vegas, ružičasti kabriolet i jedno drugome) nakon dugo, vrlo dugo vremena", otkrila je J.Lo. Latino diva također je zahvalila i kapelici zato što su joj dopustili da koristi sobicu za odmor kako bi se presvukla, dok se Ben presvlačio u muškom toaletu.

Linker
26. travanj 2024 13:04