IZREKLI ‘DA‘ U VEGASU

J. Lo ide u povijest! Pop zvijezda promijenila prezime, procurilo još detalja vjenčanja godine

Osjećaj je nevjerojatan, jako sam uzbuđena, rekla je pjevačica i glumica u kratkom isječku

Jennifer Lopez na dan i vjenčanja; Jennifer i Ben Affleck (arhiva)

 Instagram, AFP

Jennifer Lopez i Ben Affleck sve su iznenadili vjenčanjem u Las Vegasu. Iako su vijest o tome objavili američki tabloidi, polako cure detalji intimnog vjenčanja, kojemu su nazočili tek članovi uže obitelji.

Ben i Jennifer koji je svoju romansu obnovio nakon gotovo 20 godina razdvojenosti, za romantično vjenčanje izvukli su odjeću iz vlastitih ormara.

- Nosila sam haljinu koju imam već jako puno godina. Čuvala sam ju i čuvala i konačno sam ju odjenula na dan mog vjenčanja, otkrila je Lopez u videozapisu koji je objavio njezin stilist za frizuru Chris Appleton.

- Osjećaj je nevjerojatan, jako sam uzbuđena, rekla je pjevačica i glumica u kratkom isječku uoči vjenčanja odjevena u jednostavnu bijelu haljinu.

Fotografije vjenčanja otkrila je u vlastitom newsletteru On the JLo. Kasnije se presvukla u modernu vjenčanicu dizajnera Zuhaira Murada. Razmijenila je zavjete s Benom Affleckom u haljini čipkastog dizajna s otvorenim ramenima i dugim rukavima. Na glavi je imala veo s čipkastim rubom.

Lopez je u newsletteru objavila fotografije i također spomenula kako su ona i Ben dobili drugu šansu za ljubav.

- Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo je i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi, napisala je i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.

Također je potvrđeno da će Jennifer uzeti Affleckovo prezime. U zapisniku okruga Cark stoji da je pop zvijezda promijenila ime u ‘Jennifer Affleck‘.

Nakon vjenčanja na svom Instagramu objavila je tek fotografiju iz kreveta. Prekrivena tek bijelom plahtom i bez šminke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:36