Simbol luksuza

J. Lo oduševila u Mob wife outfitu uz koji je nosila jednu od najrjeđih Birkin torbica

Popularna torbica luksuznog brenda Hermès, koja je ime dobila po legendarnoj francuskoj glumici i pjevačici Jane Birkin, predmet je požude mnogih žena diljem svijeta. Pjevačica ih ima nekoliko, a ova je posebna iz više razloga.

Jennifer Lopez poznata je po svom istančanom stilu i modnim kombinacijama koje nas uvijek iznova oduševe. Viđena na ulicama New Yorka gdje je stigla na premijeru svog novog filma "This Is Me... Now: A Love Story", 54-godišnja glumica i pjevačica ponovno je izgledala spektakularno, ovog puta u bež kombinezonu sa srebrnim visećim detaljima i dugačkom krznenom kaputu koji je jedan od must have komada ove sezone zahvaljujući popularnom Mob wife trendu.

Styling je dodatno upotpunila bež kožnim rukavicama, glomaznim sunčanim naočalama i zlatnim platforma sandalama na petu, ali glavna zvijezda njezinog outfita ipak je bila skupocjena Birkin torba poznate modne kuće Hermès, koju Jennifer i inače vrlo rado nosi u različitim prilikama. S obzirom na to da se radi o jednom od najrjeđih modela ove torbice, ovaj koji je Lopez nosila stoji 140 tisuća eura, zbog čega si ga tek rijetke sretnice mogu priuštiti. Razlog njegove visoke cijene jest taj što je ova torbica izrađena od albino krokodilske kože i ručno bojana kako bi se stvorio ombre efekt.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kao što je mnogima već vrlo dobro poznato, riječ je o kultnoj torbici koja je desetljećima jedna od najtraženijih i najpopularnijih torbi u svijetu, a inspirirana je poznatom francuskom glumicom i pjevačicom Jane Birkin. Ovaj bezvremenski modni dodatak francuske modne kuće prepoznatljiv je po izrazito čistim, minimalističkim linijama.

image
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovo je tek jedna od mnogih Birkin torbica koje Jennifer ima u svom ormaru, a poznato je kako su upravo ovi modni dodaci francuskog luksuznog brenda jedna od najboljih modnih investicija, ali i najskupljih. Naime, Birkin torbice u prosjeku se prodaju po cijeni od deset tisuća eura pa sve do vrtoglavih 450 tisuća eura, zbog čega ih žene "dubljeg" džepa nerijetko ostavljaju u nasljeđe svojim potomcima. Ponosna vlasnica jednog od najskupljih primjeraka s dijamantima je Victoria Beckham, a model poput njezinog prodaje se za 450 tisuća eura.

Linker
04. travanj 2024 19:15