Victoria Beckham

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Hit kolaboracija

Jedva čekamo! Victoria Beckham dizajnirala je novu kolekciju za Mango, ovo su detalji

Engleska dizajnerica najavila je suradnju s poznatim španjolskim brendom, a capsule kolekcija u odabrane bi trgovine i webshopove trebala stići već 23. travnja.

Engleska dizajnerica najavila je suradnju s poznatim španjolskim brendom, a capsule kolekcija u odabrane bi trgovine i webshopove trebala stići već 23. travnja.

Posljednjih godina u svijetu primjećujemo veliki trend uspješnih suradnji high street brendova s ​​poznatim modnim dizajnerima, a sada nam je u najavi još jedna kojoj već predviđamo veliki uspjeh. Victoria Beckham, koja se neko vrijeme nalazi na vrhu liste najpopularnijih celebrity dizajnera, tako potpisuje novu capsule kolekciju popularnog brenda Mango. Kao što je i najavljeno, kolekcija pod nazivom Victoria Beckham x Mango bit će dostupna od 23. travnja u svim odabranim Mango trgovinama te njihovoj službenoj stranici.

U kratkoj izjavi, iz španjolskog su high street brenda poručili kako kolaboracija spaja besprijekoran stil Victorije Beckham sa suvremenim dizajnom i slavi "stil, kvalitetu i ženstvenost". Uz određeni pomak od jednostavne klasike, u kolekciji prevladavaju ženstvene haljine i svestrano pletivo, ali i efektni modni dodaci te cipele koje bi trebale postati must have komadi sezone.

Ovo je ujedno prva suradnja Manga i 49-godišnje dizajnerice za koju se dugo govorilo kako njezin modni brend neće daleko dogurati, a sada je jedan od najpoznatijih. Osim toga, suradnja se poklopila s Mangovom 40. godišnjicom te je posljednja u nizu kolekcija nastalih u suradnji s drugim brendovima, umjetnicima i talentima, poput američkog brenda Simon Miller, influencerice Camille Charrière i talijanskog Bogliolija.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Inače, Beckham je već nekoliko puta imala prilike surađivati s brojnim uspješnim brendovima poput Armanija i Reeboka, a nedavno je snage udružila i s francuskom kućom Estée Lauder.

Linker
26. travanj 2024 06:57