adriana ćaleta car

 INSTAGRAM/ @ADRIANACALETACAR
Chic mama

Inspiracija za ljeto: Adriana Ćaleta-Car je jako stylish trudnica

Od Grčke do Dubrovnika, pravnica i supruga nogometaša uživa u drugoj trudnoći i pritom izgleda veoma stylish u trudničkim kombinacijama.

Od Grčke do Dubrovnika, pravnica i supruga nogometaša uživa u drugoj trudnoći i pritom izgleda veoma stylish u trudničkim kombinacijama.

U ožujku ove godine pravnica rodom iz Dubrovnika Adriana Ćaleta-Car otkrila je da sa suprugom i nogometašem Dujom Ćaletom-Carem očekuje drugo dijete. Adriana je trudnoću otkrila na drugačiji način - videom na kojem je okrenuta leđima u stylish kombinaciji, a kada se okrenula otkrila je trudnički trbuščić.

Dok se bliži termin poroda njihovog drugog djeteta, Adriana nam svakodnevno servira jako stylish trudničke modne kombinacije kojima pokazuje da trudnički stil ne mora biti nimalo monoton. Adriana je ostala vjerna svom modnom izričaju, pa često nosi ljetne lagane haljine u bojama i uzorkama - na listi favorita nalazi se brend Zimmermann, ljetni modni dodaci od rafije poput cekera kuće Loewe, kao i jarki ljetni kolorit - narančasta, žuta i plava nijansa.

Komplimente od pratitelja zaradila je i zbog fotografija u kupaćim kostimima, od jednodijelnih do dvodijelnih modela, a ovoga ljeta voli nositi trendi modele s dodatkom ruže, po kojima je poznata dizajnerica Magda Butrym. Adriana je bijeli kupaći kostim upotpunila s dugim plavim kaftanom i sunčanim naočalama bijelih okvira, a sjajna ljetna kombinacija je i ona kojom je otkrila trudnički trbuh - uz kukičani top na prugice i bijele kukičane hlače.

U elegantnijim večernjim prilikama, Adriana je birala crnu boju, a s pratiteljima je podijelila look u providnoj haljini s dodatkom cvijeta koju je nosila na ravne ljetne natikače, povodom otvaranja 74. Dubrovačkih ljetnih igara. Svidjela nam se i dnevna kombinacija u jarko žutoj nijansi - kukičana haljina koja je i dalje dostupna na stranici high street brenda Mango, a dolazi iz njihove kapsulne kolekcije s brendom Simon Miller.

Inače, Duje i Adriana imaju sinčića Maura, koji je rođen u kolovozu 2021. Tada su živjeli u Marseillesu, a par se zaručio u veljači te su se krajem svibnja 2021. godine vjenčali na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku, dok su krajem srpnja 2022. u Dubrovniku organizirali drugo, veće vjenčanje u crkvi svetog Ignacija.

Linker
27. travanj 2024 05:07