ZDRAVKO ČOLIĆ

Sve je spremno za spektakl u Areni

Podatak da je rasprodao koncert još prije desetak dana dovoljno govori koliko Zagreb nestrpljivo danas očekuje Zdravka Čolića. Sarajevski pjevač s beogradskom adresom nastupit će večeras u Areni Zagreb pred više od dvadeset tisuća obožavatelja, kojima će prezentirati svoj posljednji album “Zavičaj”, ali i najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere.

– Kao 16-godišnjak, kad sam došao na jugoslavensko juniorsko prvenstvo u atletici. Natjecao sam se u trčanju na 100 metara i skoku udalj. Pamtim taj posjet i po ozljedi: pukla mi je tetiva i ubrzo nakon toga prestao sam se baviti atletikom – prisjetio se, u intervjuu za Gloriju, 57-godišnji Zdravko Čolić svojeg prvog dolaska u Zagreb. Četrdeset godina kasnije, u Zagreb ne dolazi kao anonimni atletičar već kao velika pop zvijezda, pa nije ni čudno što njegov menadžment skriva Čolićev zagrebački raspored.

Na sinoćnjoj probi se nije pojavio, jer još nije ni stigao u Zagreb, pa su se glazbenici uigravali bez njega, a od izvankoncertnih aktivnosti zasad je jedino poznato da će poslije nastupa otići na večeru s VIP gostima u Hotel Antunović.

Linker
07. svibanj 2024 03:52