ZDRAVKO ČOLIĆ

Publika je pjevala, plesala, plakala...

Nakon sinoćnjeg koncerta u zagrebačkoj Areni, Zdravko Čolić nije mogao sakriti oduševljenje. Nije ni morao, jer je više od 20 tisuća ljudi zadovoljno napustilo njegov rasprodani koncert, na kojem je odsvirao stare, ali i nove hitove, a među njima su bile i brojne slavne osobe.

VIDEO: ZDRAVKO ČOLIĆ Elegantno osvajanje Zagreba

– Veliki sam Čolin obožavatelj, pa mi je svaki njegov koncert super. Očarana sam njegovom energijom i kondicijom, mladenačkim izgledom poput Doriana Graya, ali i lakoćom kojom pjeva i nakon tri sata koncerta, pogotovo poprilično tešku pjesmu poput “Pjesmo moja”. Inače, volim sve njegove stare stvari, od novijih mi je draga “Zločin i kazna”, no najdraža mi je njegova pjesma “Zvao sam je Emily”, iako moram priznati da sam se kao prava kokoška rasplakala na “Ti si mi u krvi” – kazala je Barbara Kolar, koja je na koncertu bila zajedno s prijateljicom i kolegicom s Radio Antene Irinom Soldat.

ZDRAVKO ČOLIĆ Nakon Zagreba osvajam i Pariz

Neno Belan, Iva Balent, Dijana Čuljak, Iva Gačić, Anja Alavanja, Damir Markovina, Jelena Veljača, Nataša Janjić i brojni drugi također nisu skrivali svoje osjećaje i poštovanje koje imaju prema 57-godišnjem Čoliću. U Areni se pjevalo, skandiralo, ali i plesalo, što je najbolje potvrdila bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović.

– S curama sam se tako isplesala na koncertu i nismo stale pjevati, a uživala sam u svakoj minuti. Baš sam se fino opustila, s obzirom da mi je ovo prvi izlazak otkako sam prije tri mjeseca rodila sina Niku. Čoline pjesme vrate me u srednjoškolsko razdoblje, kad smo tugovale na sentiše i veselile se na poskočice, a od najdražih bih izdvojila “Zagrli me” – kazala je Branka Krstulović, koja je kod kuće ostavila djecu, ali i supruga Hrvoja.

Sinoćnja večer ipak je bila rezervirana prvenstveno za žene, i to ne samo zbog 8. ožujka.

Marijana Marinović

Linker
07. svibanj 2024 04:49