CHRISTINA AGUILERA

Provod u spavaćoj sobi

Američka pjevačica Christina Aguilera (27) unajmljuje babysittericu kada poželi voditi ljubav s mužem Jordanom Bratmanom (30). Vlasnica pet Grammyja koja je u siječnju rodila svoje prvo dijete, sinčića Maxa, kojem posvećuje većinu svog vremena, smatra da je za dobar bračni život važno da partneri provode vrijeme skupa. Novopečena majka i njen suprug, glazbeni menadžer, ponekad si priušte noćni izlazak kako bi se odmorili od roditeljstva.

– Maxa ostavimo doma s njegovom babysittericom pa smo sigurni da je u dobrim rukama. Jordan i ja zabavimo se u nekom od noćnih klubova. Kada se vratimo doma, gasimo svjetla i provod se nastavlja u našoj spavaćoj sobi – izjavila je pjevačica za časopis American Glamour.

Popularna pjevačica koja trenutno radi na svom novom albumu izjavila je kako je majčinstvo zauzelo velik dio njenog života ali da se ne želi odreći nekih svojih slatkih užitaka kao što su „gole nedjelje”, dan odvojen za razodjeveno druženje sa suprugom u njihovom apartmanu na Beverly Hillsu.

Barbara Ivezić

Linker
26. travanj 2024 15:41