UFC

Volkov nakon pobjede poručio Pavlovichu: ‘Njegov menadžer bi trebao biti iskren s njim kada pričaju koje borbe trebaju prihvatiti‘

Alexander Volkov
 

 Vianney Le Caer/Shutterstock Editorial/Profimedia
Volkov je nakon poraza od Aspinalla naredao četiri uzastopne pobjede, od čega su tri došle prekidom. Hoće li možda dobiti priliku za revanš protiv Aspinalla ukoliko ovaj pobijedi Blaydesa, ostaje nam za vidjeti

Puno toga se govorilo uoči sinoćnjeg teškaškog okršaja na UFC-ovoj priredbi u Rijadu. Alexander Volkov svladao je Sergeija Pavlovicha nakon tri runde borbe, a svojim boksačkim tehnikama u potpunosti je bez šansi ostavio svog sunarodnjaka. Govorilo se da je Pavlovich na sparinzima bio bolji, no, ukoliko je to istina, to je samo potvrdilo da je sparing jedno, a meč nešto potpuno drugo.

Kako god, ‘‘Drago‘‘ je čisto pobijedio, no na press konferenciji je priznao kako mu je ipak bilo čudno što je Pavlovich uopće prihvatio meč protiv njega. Sergei je tako upisao drugi vezani poraz, a evo što je Volkov o tome rekao:

‘‘Ja sam stilski vrlo loš meč za Sergeija, tako da bi njegov menadžer trebao biti iskren prema njemu kada pričaju o tome koje borbe treba prihvatiti, a koje ne. Nisam sparirao sa Sergeijem na ovaj način. Kada smo sparirali, sparirao sam iz kontra garda, a i u kampu sam pripremio neke stvari koje su očito radile‘‘, rekao je Volkov na press konferenciji.

‘‘Sada bih se stvarno želio boriti za titulu, ali znam da sam zaposlenik UFC-a i da neće biti onako kako ja želim, nego onako kako oni kažu. Nismo ništa potpisali, ali smo razgovarali o tome tko će to biti i kada‘‘, dodao je.

Volkov je nakon poraza od Aspinalla naredao četiri uzastopne pobjede, od čega su tri došle prekidom. Hoće li možda dobiti priliku za revanš protiv Aspinalla ukoliko ovaj pobijedi Blaydesa, ostaje nam za vidjeti nakon što se slika teške kategorije malo razbistri.

Linker
26. lipanj 2024 00:14